Cea mai cunoscută lesbiană din lumea sportului vrea să-şi oficializeze relaţia

Ultima actualizare:

    Foto: AP
Foto: AP

Între cele două semifinale masculine de la US Open, fosta mare tenismenă Martina Navratilova (57 de ani) şi-a surprins partenera de viaţă cu un inel de logodnă.

Ediţia din acest an a turneului de Mare Şlem de la New York riscă să rămână în amintire printr-un gest care n-are nici o legătură cu evenimentele de pe terenul de joc. Sâmbătă, spectatorii de pe arena „Artur Ashe” au avut parte de o altă supriză de proporţii. Pe ecrane a apărut Martina Navratilova în genunchi, cerând-o în căsătorie pe rusoaica Iulia Lemigova (42 de ani). Lesbiană declarată încă din 1981, legendara jucătoare, câştigătoare a 18 turnee de Mare Şlem, a avut mai multe relaţii sexuale cu femei, fără să fie însă oficializate. “Am aşteptat momentul potrivit. Am fost foarte nervoasă, dar am cerut-o şi ea a acceptat”, a declarat Navratilova după ce i-a dăruit Iuliei un inel cu diamante, iar aceasta din urmă a spus tradiţionalul „Da!”.

Navratilova şi  Lemigova s-au sărutat sub privirile a mii  de spectatori
Navratilova şi Lemigova s-au sărutat sub privirile a mii de spectatori

Înainte ca Lemigova să formeze un cuplu cu Navratilova, rusoaica a cochetat cu lumea modei, iar în 1991 a cucerit locul secund la Miss Universe. S-a iubit mult timp cu un bancher, trecând printr-o adevărată dramă: a făcut un copil care a murit la cinci luni după naştere, pentru ca ulterior bărbatul să fie găsit şi el mort, într-o reglare de conturi. Totuşi, Iulia mai are două fete dintr-o relaţie anterioară.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net