Ce frumoasă e fetița lui Usain Bolt! Atletul a publicat primele fotografii cu micuța

iubita_si_copil_usain_bolt.jpg

Iubita lui Usain Bolt, cu fetița lor
Iubita lui Usain Bolt, cu fetița lor
FOTO: Instagram
Citeste tot despre: 

Cel mai rapid om al planetei, jamaicanul Usain Bolt, a devenit tată în luna mai, dar abia luni a dezvăluit fanilor ce nume are fetița lui. De asemenea, tot atunci a postat și primele poze cu micuța.

În vârstă de 33 de ani, Usain Bolt a făcut aceste dezvăluiri pe Instagram, exact în ziua în care iubita lui cu care este de mai mult timp, Kasi Bennett, a împlinit 30 de ani. El a postat fotogragii cu frumoasa mămică și cu fiica lor, dar și cu fetița singură pozând ca o adevărată stea. Ea poartă numele de Olympia Lightning.

fiica_usain_bolt.jpg

Prima fotografie a fetiței lui Usain Bolt
Prima fotografie a fetiței lui Usain Bolt
FOTO: Instagram

Păstrarea secretelor referitoare la copil este ceva deja natural la Usain Bolt. El a dezvăluit abia în martie,cu două luni înainte de a se naște, că va avea o fetiță. E adevărat, a făcut-o în stil mare, printr-o petrecere fastuoasă în care a anunțat pe toată lumea că va fi ”tată de fată”. Bolt și Bennett sunt împreună de șase ani, dar și-au făcut publică relația abia în 2016. Ei au considerat mereu că actele sunt doar o formalitate, așa că locuiesc împreună de mai mulți ani, ca o familie.

Multiplu campion olimpic și mondial, deținător al recordului mondial la 100 m plat și 200 m, Bolt s-a retras din activitate în 2017. El e singurul atlet campion olimpic la trei ediții successive, în 2008, 2012 și 2016.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1