Cătălina Ponor, trezită din somn pentru testul antidoping

Ultima actualizare:

    Cătălina PonorFoto: Guliver/GettyImages
Cătălina PonorFoto: Guliver/GettyImages

Dimineaţă cu peripeţii pentru cea mai experimentată sportivă din lotul nostru de gimnastică! Aflată în Elveţia, unde joi vor începe campionatele Europene, Cătălina Ponor a fost chemată cu noaptea-n cap pentru a fi supusă testului antidoping.

Cătălina Ponor (28 de ani) are mari speranţe la competiţia de la Berna. Şi are şi motive întemeiate să simtă acest lucru. Operată la tendonul piciorului stâng la 19 octombrie, la Viena, Cătălina Ponor a lipsit de la Mondialele disputate anul trecut, dar a putut reveni în sală pentru a concura la turneul de calificare la Jocurile Olimpice, din luna aprilie. Chiar dacă România a fost atunci la pământ, ratând calificarea, Cătălina a fost cea mai valoroasă reprezentantă a noastră şi este acum cea mai autorizată candidată la locul pe care gimnastica românească îl va avea la Jocurile Olimpice.

Cătălina a dat probe de sânge pentru testul antidoping
Cătălina a dat probe de sânge pentru testul antidoping

Mirecuri dimineaţă, ea a dat probe de sânge şi urină. Gimnasta şi-a anunţat apropiaţii că dis-de-dimineaţă a fost la analize şi a publicat dovada pe contul ei de socializare. Ea a glumit explicând că probabil a atras atenţia asupra ei după ce a debordat de energie la antrenamentele la sol pe care le-a susţinut. 

Cătălina speră să urce pe podium măcar la bârnă, dacă nu şi la sol. Totul depinde însă de cum îi va rezista piciorul operat. Calificările vor avea loc joi, 2 iunie. Finala pe echipe la senioare va avea loc sâmbătă, în 4 iunie, iar în ultima zi, duminică, 5 iunie, vor avea loc finalele pe aparate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net