Cătălina Ponor: «În America n-am timp de bărbaţi!»

Citeste tot despre: 

Anul trecut, în iunie, după ce a absolvit Facultatea de Sport de la Constanţa, Cătălina Ponor a plecat în SUA pentru a antrena fetiţele de la Dynamic Gymnastics, şcoala fostei gimnaste Teodora Ungureanu.

În SUA nu a trecut o zi fără ca fosta campioană olimpică să comunice cu părinţii şi cu prietenii rămaşi acasă.

Mai citeşte:

Izbaşa, obligată să refuze 4.000 de euro de la «Dansez pentru tine»

"Era prima grijă după ce mă trezeam şi beam cafeaua. Intram pe net să vorbesc cu cei de acasă. Apoi, de la ora 14.30 - 15.00 până la 20.30 eram la antrenamente", povesteşte Cătălina, care locuieşte în SUA la o oră distanţă de New York şi antrenează fetiţe cu vârste cuprinse între 2 şi 17 ani.

Fosta gimnastă e acasă de mai bine de o lună. A petrecut sărbătorile alături de părinţi, şi-a vizitat prietenii de la Bucureşti.

"În cluburi nu ies, fiindcă nu pot să mă distrez aşa cum mi-aş dori eu. Oamenii îmi urmăresc orice mişcare. Mă mai plimb cu maşina, dar nu prea ies din casă. În SUA mă simt foarte fericită pentru că pot să mă plimb pe stradă fără să se uite lumea la mine, pot să fac orice", spune ea.

Peste 20 - 30 de ani, Cătălina speră să fie o antrenoare de succes, să fie liniştită, să aibă copii şi un soţ iubitor. Iubeşte pe cineva? Deocamdată, nu este îndrăgostită, dezvăluie ea.

"Nu asta este prioritatea mea acum! Am altele! Nu am avut timp de aşa ceva", spune răspicat. Nici bărbaţii americani nu i-au atras atenţia.

"N-am avut timp să mă uit după ei", spune Cătălina zâmbind. "Dar se uită ei după mine", adaugă imediat frumoasa constănţeancă.

Ar vrea să pozeze în reviste pentru bărbaţi? "Doamne fereşte, nu! Nu am de gând niciodată să fac aşa ceva. Dacă ar fi o revistă decentă, da, aş face-o, atâta timp cât sunt îmbrăcată în pozele alea. În rest, consider că tot ce am eu au şi celelalte femei", spune ea.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1