Cătălin Moroşanu, şef la organizaţia de tineret a PDL: «Iau taurul de coarne!»

CLIIMA20100508_0002_1.jpg

Cătălin Moroşanu
Citeste tot despre: 

Luptătorul de K1 Cătălin Moroşanu a fost desemnat şeful organizaţiei de tineret a filialei judeţene a PDL Iaşi, sportivul afirmând că politica i-a intrat în sânge, după ce anul trecut a fost ales consilier judeţean pe listele democrat-liberalilor.

Cătălin Moroşanu, supranumit "Moartea din Carpaţi", a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX că a fost rugat de preşedintele organizaţiei naţionale de tineret a PDL, Sorin Moldovan, să preia şefia filialei ieşene a tinerilor democrat-liberali, el susţinând că a acceptat acest lucru.

"Voi avea o misiune dificilă, pentru că până în noiembrie trebuie să organizez alegeri la tineret în cele o sută de localităţi ale judeţului. Este o experienţă de viaţă, mi-a intrat politica în sânge. Dacă nu intrăm noi tinerii în politică, ce facem? Trebuie să luăm taurul de coarne", a declarat Cătălin Moroşanu.

El a mai spus că tinerii din PDL Iaşi vor avea independenţă faţă de seniorii partidului şi că nu vor fi simple marionete ale acestora.

Cătălin Moroşanu a afirmat că nu s-a decis dacă va candida în alegerile interne din noiembrie, pentru şefia organizaţiei judeţene de tineret a PDL Iaşi.

Desemnarea lui Moroşanu la şefia tinerilor PDL Iaşi survine demisiei din acest post a consilierului judeţean Radu Ursanu, care depăşise limita de vârstă pentru a mai putea rămâne în funcţie.

Cătălin Moroşanu a fost ales în iunie 2012 consilier judeţean, pe listele PDL Iaşi. În luna aprilie a acestui an, el fusese desemnat preşedintele filialei municipale aşi a tinerilor democrat-liberali.

Moroşanu are 31 de ani şi a debutat în K1 în anul 2007, fiind câştigător al mai multor competiţii naţionale şi internaţionale.


Loading...