Cătălin Moroşanu, şef la organizaţia de tineret a PDL: «Iau taurul de coarne!»

Ultima actualizare:

    Cătălin Moroşanu
Cătălin Moroşanu

Luptătorul de K1 Cătălin Moroşanu a fost desemnat şeful organizaţiei de tineret a filialei judeţene a PDL Iaşi, sportivul afirmând că politica i-a intrat în sânge, după ce anul trecut a fost ales consilier judeţean pe listele democrat-liberalilor.

Cătălin Moroşanu, supranumit "Moartea din Carpaţi", a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX că a fost rugat de preşedintele organizaţiei naţionale de tineret a PDL, Sorin Moldovan, să preia şefia filialei ieşene a tinerilor democrat-liberali, el susţinând că a acceptat acest lucru.

"Voi avea o misiune dificilă, pentru că până în noiembrie trebuie să organizez alegeri la tineret în cele o sută de localităţi ale judeţului. Este o experienţă de viaţă, mi-a intrat politica în sânge. Dacă nu intrăm noi tinerii în politică, ce facem? Trebuie să luăm taurul de coarne", a declarat Cătălin Moroşanu.

El a mai spus că tinerii din PDL Iaşi vor avea independenţă faţă de seniorii partidului şi că nu vor fi simple marionete ale acestora.

Cătălin Moroşanu a afirmat că nu s-a decis dacă va candida în alegerile interne din noiembrie, pentru şefia organizaţiei judeţene de tineret a PDL Iaşi.

Desemnarea lui Moroşanu la şefia tinerilor PDL Iaşi survine demisiei din acest post a consilierului judeţean Radu Ursanu, care depăşise limita de vârstă pentru a mai putea rămâne în funcţie.

Cătălin Moroşanu a fost ales în iunie 2012 consilier judeţean, pe listele PDL Iaşi. În luna aprilie a acestui an, el fusese desemnat preşedintele filialei municipale aşi a tinerilor democrat-liberali.

Moroşanu are 31 de ani şi a debutat în K1 în anul 2007, fiind câştigător al mai multor competiţii naţionale şi internaţionale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net