Cătălin Moroşanu: "Nu fac sex o lună"

Ultima actualizare:

    Moroşanu a explicat cum se pregăteşte pentru următoarea luptă. Luptătorul român  va boxa  la 19 iunie,  în Gala de la Constanţa.Foto: Mediafax
Moroşanu a explicat cum se pregăteşte pentru următoarea luptă. Luptătorul român va boxa la 19 iunie, în Gala de la Constanţa.Foto: Mediafax

“Moartea din Carpaţi”, Cătălin Moroşanu, se întoarce în ring fioros ca un leu după nouă luni departe de meciuri. Sportivul s-a baricadat în sala de sport, ţine dietă şi practică abstinenţa, fără supărarea soţiei.

Au mai rămas câteva zile până la meciul dintre Cătălin Moroşanu şi olandezul Colin George, programat la 19 Iunie, la Constanţa. Încoronat Regele Junglei, după emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici” difuzată la ProTV, luptătorul român se antrenează din greu de dimineaţa până seara.

Prietenii săi au ”dat din casă” pentru Click!: „Este foarte motivat, îşi doreşte să câştige, este într-o formă de zile mari, vrea să termine repede meciul prin K.O”. Cătălin Moroşanu se antrenează ca un spartan folosind gheaţă, cioburi pisate şi greutăţi. Pumnii săi se transformă pe zi ce trece într-o armură de fier. Şi totul pentru a-şi zdrobi adversarul. Luptătorul a mărturisit într-o emisiune tv că secretul unui meci perfect nu e în dietă sau numărul de ore petrecute la antrenament, ci totul constă în… abstinenţa sexuală. “Nu fac sex o lună înainte de fiecare meci. Dacă nu fac dragoste cu soţia mea mă transform într-un leu. Familia mă iubeşte şi mă înţelege”, şi-a mărturisit secretul Moroşanu.

Luptătorul îşi va face apariţia în ring la partida din iunie pe ritmurile piesei “Lasă cucu-n pace”, cântată chiar de el, alături de prietenii săi Ruby şi Dorian Popa. În urma meciului, Moroşau are şanse destul de mari să-şi rotunjească veniturile înregistrate după emisiunea de la ProTV, unde a câştigat peste 30.000 euro. Casele de pariuri îl consideră favorit în disputa cu olandezul Colin George.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net