Cătălin Moroşanu i-a cerut revanşa lui Pavel Zhuravlev după meciul din finala K-1!

Ultima actualizare:

"Sunt supărat, poate m-am gândit prea mult la premiul de un milion de dolari. Din păcate, am avut şi arcada spartă încă din prima repriză şi asta mi-a cauzat probleme ulterior. Îmi pare rău că nu am reuşit să duc tricolorul în finală, dar vreau să lupt din nou cu Zhuravlev. Îmi doresc să facem revanşa într-una dintre următoarele gale Superkombat şi să demonstrez ce pot", a declarat Moroşanu.

Deşi ieşeanul a pierdut în sferturi, promoţia românească Superkombat se poate lăuda că a avut trei sportivi în semifinalele turneului K-1, pe Pavel Zhuravlev (campionul sezonului 2012), Dzevad Poturak (veteran Superkombat) şi Ismael Londt (finalistul sezoanelor 2011 şi 2012), ultimul ajungând la Zagreb chiar până în ultimul act, unde a pierdut în faţa favoritului local Mirko "Cro Cop" Filipovic.

"Chiar dacă pentru sportivii români nu a fost o seară bună, pentru noi, ca promoţie a fost un succes. Poturak, Londt şi Zhuravlev, care toţi sunt veterani ai circuitului Superkombat, au ajuns în semifinale", a declarat promotorul Eduard Irimia, care a început pregătirile pentru primul Superkombat World Grand Prix al anului 2013, programat pe 6 aprilie.

Cel de-al doilea român care a participat la finala de la Zagreb, Andrei Stoica, a pierdut super-fight-ul contra croatului Agron Preteni în urma unei decizii controversate, deşi se impunea minim o rundă suplimentară după ce a dominat clar două dintre ceie trei reprize. "Sunt dezamăgit, însă mă bucur de faptul că toată lumea a apreciat, iar televiziunea olandeză care a transmis gala a considerat meciul meu ca fiind cel mai spectaculos al galei", a afirmat Stoica.

Rezultate finala K-1:

Meci rezervă:Dzevad Poturak l-a învins la decizie pe Sergey Lascenko (campion Superkombat 2011)

Sferturi de finală:Pavel Zhuravlev (campion Superkombat 2012) l-a învins la decizie pe Cătălin Moroşanu (câştigător Superkombat WGP I Muntenegru)Mirko "Cro Cop" Filipovic (finalist K-1 WGP Final 1999) l-a învins la decizie pe Jarrel MillerBadr Hari (finalist K-1 WGP Final 2009) l-a învins la decizie pe Zabit Samedov (câştigător K-1 WGP Lodz 2009)Ismael Londt (finalist Superkombat 2011 şi 2012) l-a învins prin KO tehnic în runda a treia pe Hesdy Gerges (campion It's Showtime 2010)

Semifinale:Mirko "Cro Cop" l-a învins la decizie pe Pavel ZhuravlevIsmael Londt l-a învins prin KO tehnic în repriza a doua pe Dzevad Poturak*Dzevad Poturak l-a înlocuit pe Badr Hari, care s-a accidentat după primul meci.

Finala:Mirko "Cro Cop" l-a învins la decizie pe Ismael Londt

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net