Cătălin Moroşanu - Daniel Ghiţă, lupta secolului în România. "Moartea din Carpaţi" a acceptat provocarea

catalin-morosanu-daniel-ghita-dynamight-fighting-show-lupta-k1.jpg

Tabăra lui Cătălin Moroşanu aşteaptă cu mare entuziasm lupta cu Daniel Ghiţă care ar trebui să se dispute în 2019
Foto: Click!

Artele marţiale din România sunt un fenomen în continuă creştere, dar deschizătorii de drumuri în acest sport nu se mai înţeleg.

O dispută s-a iscat în ultima vreme între Cătălin Moroşanu, "părintele" noii competiţii "Dynamite Fighting Show", şi Daniel Ghiţă, celebrul fost SPP-ist recent revenit în circuitul luptelor de tip K1 după 4 ani de absenţă. Aceştia s-au atacat pe reţeleled e socializare şi Ghiţă i-a aruncat chiar mănuşa pentru o luptă ca între grei. Azi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută de tabăra Moroşanu la Aqua Garde din Militari Residence, Cătălin a acceptat propunerea. "În acest moment, eu, Cătălin Moroşanu, accept provocarea lui Daniel Ghiţă. Ai cuvântul meu de onoare că mă voi pregăti şi te voi bate. Două condiţii am: să se bată în Dynamite Fighting Show şi să vină pregatit. Eu sunt pregătit, mă lupt la orice oră cu Ghiţă şi pe 15 decembrie dacă vrea. Dar din punctul meu de vedere am putea să ne luptăm în 2019. Dacă nu acceptă, nu este bărbat. Avem nevoie de 6 luni să pregătim acest meci. Cred că lumea l-a uitat, de asta ne-a provocat pe noi. Ghiţă nu e campion de K1. El a participat, am participat şi eu, dar să nu mai zică el că e campion de K1. Nu e normal să ne jignim aşa cum a facut o el. Suntem sportivi", a declarat Moroşanu la o conferinţă de presa. 

Războiul greilor în faţa a 30.000 de oameni pe "Ion Oblemenco" sau Cluj Arena

Marea luptă ar urma să aibă loc în primăvara sau în vara viitoare cu o audienţă demnsă de celebrele piramide de la începutul anilor 2000. Astfel, organizatorii Dynamite Fighting Show se gândesc să producă această luptă a giganţilor pe un stadion de 30.000 de locuri, iar cele două variante studiate sunt "Ion Oblemenco" din Craiova şi "Cluj Arena", din Cluj Napoca. "Dacă domnul Ghiţă va accepta, va avea două meciuri, se va bate cu Cătălin Moroşanu şi Raul Cătinaş. Vom incerca să aducem arbitri straini, daca domnul Ghiţă va accepta", l-a completat pe Moroşanu managerul Dynamite, Alin Huiu.

catalin-morosanu-daniel-ghita-lupta-dynamite-fighting-show.jpg

Lupta dintre Cătălin Moroşanu şi Daniel Ghiţă a fost anunţată într-o conferinţă de presă în prezenţa sponsorilor şi a altor sportivi din tabăra primului
Foto: Click!

Totul a plecat de la postarea de mai jos a lui Daniel Ghiţă pe Facebook.

"Samuraiul constată o societate plină de lupi și cocoși fără cohones, care se chiloțăresc pe la TV și nu se implică în nicio campanie civică, nimic real, decât dacă este Tv și e camera să arate ce caritabili sunt ei! Strămoșii noștri s-ar întoarce în morminte să vă vadă...
Moroșanu vrea sa scape.
Nihil Sine Deo
PS: Am o căpușă, care atârnă de numele meu de ani de zile. Când mai ții lecții de morală, te rog să nu uiți că un trădător și un turnător nu poate da lecții de morală unui samurai! Știi de ce? Pentru că aceștia au principii pe care le respectă toată viața!", a scris, printre altele, Daniel Ghiţă într-o postare pe reţeaua de socializare.

 

Loading...

Citește și