Cătălin Fercu nu a scăpat de frica de zbor

fercu-catalin-zbor-avion01.jpg

Cătălin Fercu înscrie un eseu pentru Timișoara Saracens
Cătălin Fercu nu va zbura în Marea Britanie
Foto: Sport Pictures

Rugbystul Cătălin Fercu nu va face deplasarea în Țara Galilor, pentru meciul cu Dragons Newport, din Challenge Cup, cunoscută fiind teama acestuia pentru călătoriile cu avionul

Fără vreun punct obținut în grupa 1 din Challenge Cup, Timișoara Saracens va susține vineri, 11 ianuarie, la Newport, penultimul meci din competiție.
Învinși în tur (17-54), campionii României nu pot emite pretenții în fața ”dragonilor”. Și, în plus, ei nu vor conta nici pe serviciile fundașului Cătălin Fercu. Știută fiind teama lui de a călători cu avionul, acesta a decis să se prezinte la Snagov, la stagiul de pregătire al echipei naționale programat între 13 și 18 ianuarie. El se va alătura astfel unui grup de 23 de sportivi proveniți de la cluburile din țară (Baia Mare, Steaua și CSMB), care se va pregăti sub conducerea unui staff redus compus din Danie De Villiers și James de Lacey. 

A ratat Cupa Mondială din 2011

În 2011, Cătălin Fercu a anunțat că nu va participa la Cupa Mondială din Noua Zeelandă temându-se de călătoria cu avionul până la antipozi... Cu puțin timp înainte, el se deplasase în Franța, la Periguex, pentru un meci de pregătire cu Stejarii, iar la revenirea acasă aeronava a fost zdruncinată serios. 

Nici Cristian Gațu nu agrează avionul

Cătălin Fercu nu este singurul om de sport de la noi care evită călătoriile cu avionul. Într-o situație asemănătoare a fost Cristian Gațu, care, în vremea când a fost președinte la FR de Handbal, se deplasa cu mașina în țările care găzduiau competiții internaționale cu participarea României. Dublul campion mondial a fost nevoit să urce în avion atunci când a mers în Rusia, la finala CM 2005, sau pentru a ajunge la Beijing, la JO 2008.    

 

Loading...