Cât de gravă e accidentarea lui Halep? Vezi ce spune românca!

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep, care a abandonat, miercuri, meciul cu germanca Annika Beck, la scorul de 7-5, 2-3, din cauza unor dureri la omoplatul drept, în turul doi al turneului de la 's-Hertoghenbosch, a declarat că accidentarea nu este gravă şi va fi aptă pentru Grand Slam-ul de la Wimbledon.

"Accidentarea nu este gravă, dar mi-a fost frig pe teren, muşchiul de la umăr s-a contractat, iar fizioterapeutul mi-a spus că ar trebui să mă opresc, pentru că s-ar putea să se agraveze. Dar voi fi aptă pentru Wimbledon", a declarat Halep, informează wtatennis.com.

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, a abandonat, miercuri, meciul cu germanca Annika Beck, locul 55 WTA, la scorul de 7-5, 2-3, din cauza unor dureri la omoplatul drept, în turul doi al turneului de la 's-Hertoghenbosch (Olanda).

Simona a câştigat primul set cu scorul de 7-5, în 50 de minute. În pauza dintre seturi, care a durat aproape nouă minute, Halep a cerut intervenţia fizioterapeutului, acuzând dureri la gât şi la omoplatul drept. Această intervenţie a fost făcută după time out-ul tehnic solicitat de Beck.

Românca, deţinătoarea trofeului la turneul WTA olandez, a cerut din nou ajutor medical la scorul de 1-2 şi 2-3, în setul doi. După ultima intervenţie, Halep a anunţat arbitrul de scaun că nu mai poate continua, după o oră şi 16 minute de joc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net