Casa campionului la motociclism Cătălin Cazacu, călcată de hoţi. I-au ratat, însă, cele mai preţioase bunuri

Ultima actualizare:

    Cătălin Cazacu
Cătălin Cazacu

Campionul la motociclism Cătălin Cazacu a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută la finalul săptămânii. Reşedinţa din Timişoara i-a fost jefuită în miez de noapte, hoţii spărgând toate geamurile ca să intre.

Sportivul se afla în acel moment la Bucureşti, iar vestea a ajuns la el prin intermediul unui vecin. Infractorii au depus un efort destul de mare ca să pătrundă în casă, însă nu s-au ales cu vreo pradă fenomenală după spargere. Mai mult chiar, ei au ratat cele mai valoroase obiecte ale campionului: cele peste 300 de trofee adunate de-a lungul carierei sale.

catalin cazacu trofee
catalin cazacu trofee

„Hoţii mi-au spart casa, considerând probabil că noi,toţi sportivii români, suntem bogaţi... Greşit (cu excepţia fotbaliştilor!). Au plecat aproape cum au venit, singura comoară din casă fiind de fapt trofeele mele, care nu au prezentat interes pentru ei. Rugămintea mea: pe viitor, încercaţi uşa şi nu-mi mai distrugeţi geamurile, că nu am nimic de ascuns. Mulţumesc anticipat!", a declarat, ironic, Cătălin Cazacu.

Singura pradă a hoţilor a constat în câteva ceasuri şi bijuterii din colecţia personală a motocicliştilor. Televizorul şi videoproiectorul, plus alte gadget-uri, au rămas neatinse.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net