Caroline Wozniacki este echipată de fata lui Paul McCartney

Ultima actualizare:

    Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki

Turneul de Mare Şlem de la Melbourne atrage atenţia nu numai din punct de vedere sportiv, ci şi prin vestimentaţia participanţilor. După ce Maria Şarapova şi Fabrice Sontoro au impresionat prin ţinuta lor, se aşteaptă acum apariţia Caroline Wozniacki.

Ocupanta locului 4 WTA va purta un echipament, dacă îi putem spune aşa, creat special pentru Adidas de Stella McCartney, fiica lui Paul McCartney, fost component al trupei Beatles.

Jucătoarea daneză va debuta mâine, contra canadiencei Aleksandra Wozniak. "Am început să port o ţinută a Stellei McCartney la ultimul turneu de

Grand Slam din 2009, US Open. Am terminat anul în forţă, pe locul 4. Pot spune că sunt mulţumită de noua linie. Cred cu adevărat că am cel mai bun look pe teren şi că a mă simţi bine este un factor important pentru a juca cel mai bun tenis", a declarat jucătoarea.

Pentru acest an Wozniacki a ales o rochie verde cu motive florale, pantofi gri şi o mică vestă verde. Această ţinută, care nici nu prea mai are legătură cu echipamentul sportiv aşa cum îl ştiam până nu demult, va putea fi procurată şi de către fanii săi. Rochia va costa o sută de euro...

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net