Canada joacă în această noapte "barajul" pentru sferturile de finală

Ultima actualizare:

Victoria chinuită (3-2) cu Elveţia, obţinută după loviturile de departajare (a pierdut un punct), dar mai ales eşecul (3-5) cu SUA au făcut ca echipa Canadei, una dintre favoritele turneului de hochei pe gheaţă de la Vancouver, să-şi complice existenţa. Ea va întâlni Germania, la noapte, şi, în caz de victorie va înfrunta Rusia, în sferturile de finală! Adică va disputa socotit de majoritatea specialiştilor ca fiind marea finală. 

Contra Germaniei poarta Canadei nu va mai fi apărată de Martin Brodeur, care a comis câteva gafe în partida cu americanii. El va fi înlocuit de Roberto Luongo, portarul echipei de hochei din Vancouver.

Seria meciurilor de baraj debutează în această seară, la ora 22.00, cu întâlnirea Elveţia - Belarus. Celelalte meciuri de calificare: Canada - Germania (ora 2.30), Cehia - Letonia (5.00) şi Slovacia - Norvegia (7.00). Partidele vor fi transmise la TVR2. 

Programul sferturilor de finală: SUA - Elveţia (sau Belarus), Rusia - Canada (sau Germania), Finlanda - Cehia (sau Letonia) şi Suedia - Slovacia (sau Norvegia).

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net