Campioanele Europei, în corzi

Ultima actualizare:

    Niombla a marcat  patru goluri în   partida retur  cu LarvikFOTO: Sportpictures.eu
Niombla a marcat patru goluri în partida retur cu LarvikFOTO: Sportpictures.eu

Pierzând meciul de la Larvik (33-35), CSM Bucureşti are şanse minime să evite locul al patrulea în grupa principală a Ligii Campionilor şi, implicit, un duel infernal în faza sferturilor cu Vardar Skopje.

Deţinătoarea la zi a celui mai important trofeu continental va tremura serios pentru un loc în Final Four-ul actualei ediţii. „Tigroaicele” de la CSM aveau nevoie de o victorie în deplasarea de la Larvik pentru a spera la un adversar mai uşor în faza următoare, decisivă pentru calificarea în semifinalele de la Budapesta. 

Din păcate, meciul de sâmbătă a scos în evidenţă „găurile” echipei antrenate de Aurelian Roşca, în special în defensivă. Cum nici portăriţele Ungureanu şi Grubisic n-au strălucit, bucureştencele au fost o pradă uşoară pentru handbalistele de la Larvik, care s-au impus mai lejer decât o arată diferenţa de două goluri de la final (35-33). 

Cu două etape rămase de disputat din grupele principale, CSM îşi poate asigura calificarea matematică în sferturi în confruntarea de vineri (3 martie), pe teren propriu, cu Krim Ljubljana. La cum arată clasamentul şi programul, campioana Europei e „condamnată” la locul patru în grupă, echivalent cu o împerechere în sferturi cu ocupanta primei poziţii în cealaltă serie. În proporţie de peste 90 la sută, se anunţă o dublă întâlnire între CSM Bucureşti şi Vardar Skopje, o reeditare a semifinalei de anul trecut (27-21 pentru echipa noastră în Final Four-ul de la Budapesta). Macedonencele vor avea de această dată avantajul returului pe teren propriu, astfel că misiunea CSM e una extrem de complicată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net