Camelia Potec se pregătește să îmbrace rochia de mireasă după ce a devenit mămică!

Ultima actualizare:

    Camelia Potec se pregătește să îmbrace rochia de mireasăFoto Instagram
Camelia Potec se pregătește să îmbrace rochia de mireasăFoto Instagram

După ce a devenit mămică pentru prima oară, Camelia Potec și partenerul ei de viață au decis că este momentul să-și jure iubire și în fața lui Dumnezeu. Sportiva se bucură în prezent de una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, iar în curând va îmbrăca și rochia de mireasă, dezvăluind și ce planuri are referitoare la fericitul eveniment.

Camelia Potec se căsătoreşte! După ce a devenit mamica unei fetițe, marea sportivă va păşi în faţa ofiţerului Stării Civile pentru a fi soție și în acte. Marea decizie a fost luată împreună cu viitorul ei soț, care nu este un fan al „luminii reflectoarelor” și stă cât mai departe de lumea în care se învârte viitoarea lui mireasă. 

După ce în urmă cu două luni, familia și apropiații sportivei au mers la biserică pentru creştinarea micuţei Caelia Ioana, fetița fostei înotătoare, se pare că acum a venit rândul și pentru ceremonia părinților. Partenerii s-au gândit deja la câteva aspecte legate de marele eveniment și își doresc, bineînțeles, să iasă totul ca la carte. Deși încă nu au găsit o locație care să le îndeplinească cerințele momentan, viitorii soți caută în continuare, în speranța că vor găsi spațiul perfect unde să organizeze nunta și să se bucure de momente de neuitat. 

Camelia Potec și-a botezat recent fetița
Camelia Potec și-a botezat recent fetița

Motivele pentru care își ține soțul „ascuns”

În cadrul unei emisiuni TV, Camelia Potec a dezvăluit că și-ar dori o locație cu o apă lângă. „Nunta va avea loc în Bucureşti sau lângă Bucureşti. Trebuie să fie o locaţie cu o apă lângă. Ne dorim să iasă totul cum trebuie. Nu am găsit nimic momentan. Mai căutăm, nu renunţăm”, a explicat sportiva. 

În urmă cu ceva vreme, fosta înotătoare a vorbit într-un interviu acordat revistei Viva despre misteriosul său partener. „Spune-ne ceva despre iubitul tău… Nimeni nu îi știe identitatea..”, a fost marea întrebare. „Suntem împreună de la începutul verii trceute, dar el are acum niște proiecte profesionale și nu vrea să se expună deloc, deocamdată”, a venit prompt răspunsul Cameliei. 

Viitorul soț al Cameliei Potec se ține departe de lumina reflectoarelor
Viitorul soț al Cameliei Potec se ține departe de lumina reflectoarelor

La începutul lunii decembrie a anului trecut, Camelia și-a sărbătorit fetița, care a împlinise 3 luni. În prezent micuța are 4 luni și se bucură de toată atenția și iubirea familiei sale. „Acum 3 luni am aflat ce inseamna iubirea fara limite, astazi, dupa atatea zile de fericire, nu-mi doresc decat sa fim cu totii sanatosi ca sa ne bucuram impreuna de ce avem mai frumos in viata. La multi ani sanatosi, Caelia Ioana! 3 luni”, a transmis atunci fericita mămică pe rețelele de socializare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net