Camelia Potec se mărită cu fostul antrenor? Philippe Lucas a pregătit-o patru ani

Ultima actualizare:

    Revistele mondene din Franţa au dezvăluit că românca se iubeşte cu Philippe Lucas, cel care a pregătit-o patru ani Foto: Guliver/GettyImages
Revistele mondene din Franţa au dezvăluit că românca se iubeşte cu Philippe Lucas, cel care a pregătit-o patru ani Foto: Guliver/GettyImages

Francezii au lansat o ştire-bombă: antrenorul de nataţie Philippe Lucas se recăsătoreşte. Aleasa lui? Nimeni alta decât fosta sa elevă, Camelia Potec. Românca, 33 de ani, şi Lucas, 52 de ani, au lucrat împreună, iar acum, se pare, se iubesc.

Campioană olimpică la proba de 200 m liber, fosta înotătoare Camelia Potec a fost discretă în privinţa vieţii personale. De când a renunţat la sportul de performanţă şi s-a apucat să facă ”muncă de birou”, din postura de preşedinte al Federaţiei de Nataţie, românca a ieşit şi mai mult din vizorul publicului.

Cu toate astea, Camelia Potec s-a afişat în câteva rânduri, la diferite evenimente mondene, alături de bărbaţi puternici, cel mai des fiind văzută împreună cu miliardarul Ion Ţiriac.

Anul trecut, de ziua ei, Camelia l-a prezentat prietenilor pe Alexandru, bărbatul care îi era partener de viaţă de un an. De atunci, fosta campioană a stat departe de camerele de luat vederi. Explicaţia vine tocmai din Franţa.

Potrivit revistelor din Hexagon, Camelia Potec are un alt iubit. Mai mult, ea are şi planuri de măritiş. Prietenul ei e nimeni altul decât Philippe Lucas, cel care a antrenat-o mai bine de patru ani şi care i-a fost alături în cele mai importante momente ale carierei. Lucas, 52 de ani, a fost căsătorit, are un băiat şi o fată, însă aceste detalii nu au speriat-o deloc pe româncă. Cel puţin aşa susţin revistele de mondenităţi din Franţa. Potrivit acestora, Lucas şi Potec au petrecut la începutul lunii aprilie câteva zile în St. Tropez, localitate care îi e extrem de dragă antrenorului. Acolo, Philippe şi Camelia s-au relaxat împreună cu un grup de prieteni. În cadru intim, Lucas i-ar fi anunţat că urmează nunta cu fosta lui elevă, însă nu au stabilit încă detaliile ceremoniei.

”Nu-mi plac lucrurile tradiţionale. Aştept să mă ceară ea de bărbat”, ar fi spus, în glumă, acesta.

Fosta campioană a comentat, ieri, pentru Click!, ştirea: „Ştiu despre ce e vorba. A fost o glumă care a prins, fiind la un eveniment la St. Tropez”, ne-a declarat actualul preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie. Totuşi, o vorbă românească spune că niciodată nu iese fum fără foc...

Philippe Lucas, bad-boy

Fostul antrenor al Cameliei a avut parte de o căsnicie eşuată, de pe urma căreia are însă doi copii, un băiat, Tom, în vârstă de zece ani, şi o fată, Lou, cu doi ani mai mică. Philippe a avut şi are probleme cu legea. A fost pus sub acuzare pentru furt, folosire de cecuri false şi abuz de încredere şi plasat sub control judiciar, în 2008, dar achitat la începutul lui mai 2014. Câteva luni mai târziu procurorii au făcut apel, iar procesul este în desfăşurare.

S-a zvonit că a fost iubita lui Ion Ţiriac

Chiar dacă în 2014 Camelia Potec a apărut la braţul lui Alexandru, despre care spunea că este iubitul ei, ”cârcotaşii” au vorbit că relaţia era de fapt de faţadă şi că ascunde adevăratul iubit: miliardarul Ion Ţiriac. În ultimii doi ani, omul de afaceri a fost mereu în preajma Cameliei, fie că a fost vorba de evenimente sportive, cum ar fi prezenţa lor la turneul de tenis de la Madrid, sau de petreceri private. Cei doi nu au confirmat însă niciodată faptul că ar avea o relaţie, alta decât amicală.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net