Camelia Potec, copilot pentru Mihai Leu la Raliul Aradului!

Ultima actualizare:

    Camelia Potec și Mhai Leu
Camelia Potec și Mhai Leu

Campioana olimpică din 2004 a fost în premieră copilot de raliuri. Bună prietenă cu Mihai Leu (organizatorul Raliului Aradului KIA), Potec a fost convinsă în sfârșit de fostul boxer să îi fie navigator pentru câțiva kilometri.

Din cauza emoțiilor foarte mari, fosta mare înotătoare l-a refuzat câțiva ani la rând pe fostul campion de raliuri din 2003. La ediția din acest an a Raliului Aradului KIA, Potec și-a învins însă frica și s-a simtit ulterior chiar ca peștele în apă în cockpitul mașinii de raliu.

"A fost super, îi mulțumesc lui Mihai ca a insistat atâta. În general, cu greu îmi schimb părerea și el m-a pistonat vreo 8-9 ani.  A făcut o misiune să mă urce în scaunul din dreapta alături de el. Cred că e singura persoană în care aș fi avut încredere. Am intrat cu multă frică în mașină, dar apoi mi-a plăcut adrenalina. Nu am vorbit mult în timpul cursei ca să nu își piardă concentrarea. Am fost totuși liniștită deoarece Mihai mi-a dat senzațoa că el și mașina sunt un tot unitar", a spus euforică Potec la finalul cursei nebune alături de Mihai Leu.

De partea cealaltă, fostul campion mondial la box s-a arătat încântat că la ediția din acest a Raliului Aradului KIA să alcătuiască un echipaj mixt inedit alături de buna sa amică. "La cum a vorbit despre mine, se pare că încă nu mi-am pierdut talentul la condus (râde). S-ar descurca în rolul de copilot pentru că este o mare campioană și noțiunile de tactică, organizare, disciplină nu îi sunt străine deloc. Mă bucură că și anul acest am avut multe vedete la Arad, e o dovadă că evenimentul este un atractiv", a punctat și Mihai Leu, organizatorul etapei a III-a din CN de Raliuri.

Virgil Stănescu nu a încăput în combinezon

Fostul căpitan al naționalei de baschet și actualmente președinte al vicecampioanei Steaua, Virgil Stănescu a venit la Arad deoarece este un mare pasionat de motorsport. Ar fi dorit să fie copilot. La 2,08 metri, fostul baschetbalist a avut însă ceva probleme în a-și găsi un combinezon pe măsură și s-a mulțumit cu rolul de spectator. Aici, înăltimea l-a avantajat și a putut privi cursa peste miile de spectatorii din centrul Aradului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net