Button pleacă la McLaren

Ultima actualizare:

Potrivit cotidianului 'The Guardian', Button va semna un contract pe trei ani, în valoare de 6 milioane lire sterline (6,7 milioane de euro) pe sezon, cu McLaren, care mare are sub contract un pilot britanic, Lewis Hamilton, campionul mondial din 2008.

Vineri, Jenson Button a făcut o vizită la uzina McLaren de la Woking (Anglia), unul dintre responsabilii team-ului britanic declarând, cu această ocazie, că pilotul a trecut pe acolo doar 'pentru a spune bună ziua'.

Brawn GP s-a despărţit, la finalul sezonului, şi de cel de-al doilea său pilot, brazilianul Rubens Barrichello, care a semnat cu echipa Williams.

În aceste condiţii, noii proprietari ai echipei au început deja să caute piloţi în vederea sezonului viitor, unul dintre numele vehiculate fiind cel al germanului Nick Heidfeld, fost la BMW-Sauber.

'Discutăm şi cu Nick Heidfeld. Mercedes susţine ideea aducerii unui pilot german cu experienţă. Însă nu avem niciun motiv să ne grăbim', a declarat vicepreşedintele Mercedes Motorsport, Norberg Haug, citat de agenţia DPA.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net