Bute: «Voi fi ca un Ferrari în ring »

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Despre Miami se spune că este locul de pe planetă în care poţi vedea cele mai frumoase picioare din lume, fiind destinaţia preferată a vedetelor. Oraşul are un aer exotic, peisaj multicolor şi foarte multe posibilităţi de distracţie.

Aici şi-a stabilit, la începutul lunii februarie, cartierul general românul Lucian Bute.

simeon stalpnicul png

Românul a închiriat o casă cochetă, cu grădină şi piscină, pentru care plăteşte 7.500 de dolari pe lună.

   Mai citeşte:        Bute se antrenează cu Berrio        Miranda vrea să-i fure centura lui Bute        «Mister KO» schimbă prefixul în America!        Meciul lui Bute ar putea amâna Turneul Super Six

Acolo stă împreună cu împreună cu antrenorul Stephane Larouche şi cu preparatorul fizic. A adus la Miami şi doi parteneri de sparring, cărora le-a plătit transportul, îi ţine la hotel şi le dă şi câte 1.000 de dolari pe săptămână.

"În afară de box, nu fac mai nimic. Televizor, un film, mai citesc ziarele pe internet şi vorbesc cu familia. La Montreal suna telefonul întruna, hai încolo, hai încoace, mereu apărea ceva. Aici mi-am luat un număr de America şi mă găseşte doar cine vreau eu", spune pugilistul.

Lucian face cinci zile din şapte acelaşi lucru, sâmbăta are doar un antrenament, iar duminica e liber.

"Atunci mai ieşim şi noi. Am fost la plajă la Ocean, la pescuit, mergem la cinema sau la shopping. De mâncat, de regulă mâncăm acasă. Suntem trei bucătari desăvârşiţi. Eu sunt responsabil cu salatele, ceilalţi cu grătarul. Facem pui şi peşte. În weekend se poate şi o bere sau un pahar de vin. Încă nu am intrat pe ultima sută de metri a luptei cu kilogramele. Am 5-6 în plus, sunt în grafic", explică românul.

simeon stalpnicul png

Când vine vorba de adversarul său, Bute nu dă semne de emoţie. "Loveşte puternic, dar e mai lent. Nu are viteză de reacţie. Trebuie ţinut departe şi lovit fulgerător. Sunt avantajat de viteză, de înălţime, am 7 centimetri în plus, şi de alonjă. Miranda e însă un tip tăbăcit şi experimentat. Are 37 de meciuri la profesionişti şi doar 4 înfrângeri. Îmi convine că vorbeşte mult şi prost, se înfoaie ca un cocoş. Cu genul ăsta nu am avut probleme", explică românul. Apoi zâmbeşte la întrebarea "Cum vei fi în ring?" şi răspunde râzând: "Ca un Ferrari! E bine?".

15.000 de bilete au fost vândute

Bute va rămâne la Miami până pe 10 aprilie, când va reveni la Montreal.

Pentru partida cu Miranda, transmisă în America de canalul HBO, interesul este enorm.

S-au vândut deja peste 15.000 de bilete, evenimentul find considerat capul de afiş al primei jumătăţi a anului 2010.  

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net