Bute sărbătoreşte româneşte!

Ultima actualizare:

Nici măcar ziua sa de naştere nu-i schimbă programul campionului mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF. Bute face azi 31 de ani, însă va avea tot două antrenamente pe zi.

„Sărbătoresc româneşte. Ca pe vremuri de 1 Mai, adică prin muncă. Nu-mi arde de petreceri acum. Azi (n.r.: ieri) am avut liber şi am mers la plajă, la Ocean. Mi-au venit doi prieteni de la Montreal, cu care am făcut un grătar după-amiază, am băut un pahar de vin şi asta a fost tot", ne-a declarat aseară pugilistul gălăţean.

El a primit telefoane de felicitare din ţară, „în avans, deoarece lumea ştie că în zi de antrenament sunt greu de prins". Lucian va mai rămâne la Miami până la 12 martie, iar de azi intră într-o nouă fază a pregătirii.

„Ultimele două săptămâni am încărcat puternic, acum mergem mai mult pe intensitate şi pe tactică. Sunt ok cu kilogramele, am 5-6 în plus, adică mă menţin în grafic", a mai spus cel poreclit „Mister KO".

Din cauza căldurii din Florida, Bute a adoptat şi un new-look. „M-am ras în cap de două ori din ianuarie până acum. Mă enerva că transpiram imediat şi am zis să încerc varianta asta. Oricum, eram tuns scurt, nu e mare diferenţa", a spus Lucian.

Învaţă limba engleză la masă

Bun vorbitor al limbii franceze, Lucian Bute se descurcă mai greu cu engleza. El şi-a propus să înveţe însă şi mai bine şi limba lui Shakespeare şi de aceea la masă vorbeşte cu antrenorul şi preparatorul său numai în engleză. „Păcat că nu pot să mănânc mult, că aş învăţa-o mai repede", a glumit Bute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net