Bute, pus la podea de experţi: «Pascal e favorit!»

Ultima actualizare:

    Lucian Bute abia aşteaptă  meciul cu Pascal, de  duminică dimineaţă
Lucian Bute abia aşteaptă meciul cu Pascal, de duminică dimineaţă

Bute luptă pentru Centura de Diamant la categoria semigrea împotriva lui Jean Pascal. Gala de duminică dimineaţa va începe la ora 3.00, iar românul va intra în ring de la 6.00. Show-ul e transmis în România exclusiv de Digi Sport 1. Chiar dacă Lucian e multiplu campion, experţii de peste Ocean consideră că şansele sale de a câştiga sunt foarte mici.

Jim Lapley, expertul HBO, a spus, conform digisport.ro: "Dacă ar lupta amandoi în formă maximă, el e clar tehnicianul mai bun. Dar Bute n-are viteza lui Pascal, rapiditatea și explozia atletică. Cred că de asta Pascal e favoritul luptei".

"Bute n-a impresionat cu Grachev și de asemenea n-a luptat de 14 luni. Singurul dintre ei care a boxat în ultimul an e Pascal. Bazându-ne pe ceea ce am văzut în ultimul an și jumătate, cred că Pascal va fi luptătorul mai încrezător, așa că Bute are nevoie să întoarcă norocul de partea lui pentru a câștiga", a continuat acesta.

Mike Coppinger, expertul în box de la USA Today: "Dacă meciul ar fi avut loc acum doi ani, Bute era favorit clar. Dar imaginea lui Bute bătut măr de Froch nu mi-a fost încă ștearsă din memorie. Sunt discutabile rezistența și loviturile lui Bute sunt acum discutabile, dacă mă gândesc la perioada lui de inactivitate. Pascal e un atlet superior".

Doug Fischer, RingTv: "Bute este boxerul mai bun în general, cu o tehnică mult mai ascuțită, dar cred că Pascal e mai puternic și pune mai mult suflet. Și cred că stilul neortodox al lui Pascal și forța sa vor pune probleme ritmului de a boxa al lui Bute".

Cei 22 de specialişti care au analizat partida l-au desemnat pe Pascal ca favorit: 21-1.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net