Bute: “Nu am nimic de pierdut, presiunea va fi asupra lui Badou Jack”

Ultima actualizare:

    Bute își riscă întreaga carierăfoto: Click
Bute își riscă întreaga carierăfoto: Click

Pugilistul Lucian Bute a declarat că nu-l deranjează că meciul cu Badou Jack va avea loc la Washington fiindcă presiunea va fi pe adversar.

"Sunt mulţumit că această confruntare importantă va avea loc în SUA, pentru că astfel presiunea nu va fi asupra mea, ci asupra adversarului meu. Cred că voi fi mai relaxat decât aş fi fost dacă evenimentul ar fi avut loc în Quebec. Nu am nimic de  pierdut", a spus Bute, conform tvasports.ca.

Lucian Bute va boxa, la 30 aprilie, în DC Armory, la Washington, cu suedezul Badou Jack, deţinătorul centurii WBC la categoria supermijlocie.

În vârstă de 32 de ani, Badou Jack are în palmares 20 de victorii, 12 prin KO, o înfrângere şi o remiză. El a intrat în posesia centurii WBC în aprilie 2015, când l-a învins la puncte pe americanul Anthony Direll, campionul en-titre. Suedezul şi-a apărat centura în septembrie, după succesul repurtat în faţa britanicului George Groves.

Lucian Bute, în vârstă de 36 de ani, a boxat ultima dată în noiembrie 2015, când a fost învins de britanicul James DeGale, acesta din urmă apărându-şi astfel cu succes centura IBF la categoria supermijlocie.

Bute (32-3, 25 KO) a deţinut şi el centura IBF, în perioada 2007-2012.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net