Brânză îşi ia porcuşor de companie!

Ultima actualizare:
Paris Hilton şi soţii Beckham au lansat moda
Paris Hilton şi soţii Beckham au lansat moda

Ana Maria Brânză şi iubitul ei, poloistul Pavel Popescu, vor să îşi cumpere un porcuşor, un animal de companie care face deja furori în rândul celor mai mari vedete din show-bizz-ul internaţional.

După un sezon obositor, dar încununat cu un titlul mondial la Paris, Ana Maria s-a relaxat de sărbători în sânul familiei.

O profesionistă desăvârşită, "Brânzici" nu a exagerat totuşi cu bucatele tradiţionale româneşti pentru a fi în formă la reluarea pregătirilor pentru noul sezon.

„Mă bucur că nu mă întorc în sala de antrenament cu nici un kilogram în plus. Nu am făcut nimic extraordinar de aceste sărbători, am stat doar cu prietenii, cu iubitul şi cu familia.

"Toate cadourile de Crăciun mi-au fost dragi, dar setul de perle de la Pavel şi un tablou de la nişte amici apropiati cu Arcul de Triumf din Paris şi dedicaţia primită «Arcul e la ei,triumful e la tine» m-au cucerit complet", ne-a dezvăluit simpatica spadasină.

Ana Maria şi-a propus deja să facă câteva mici schimbări în 2011 şi în viaţa ei personală. Spadasina se va muta într-o casă achiziţionată anul trecut împreună cu „jumătatea ei", Pavel Popescu, centrul formaţiei de polo Steaua.

O fire originală, "Brânzici" are însă şi un alt proiect inedit.

"O să ne luăm un porcuşor de companie, probabil din Anglia. Pavel a venit cu ideea şi, cum mie îmi place orice lucru mai trăsnit, am fost imediat de acord. O să îl cheme probabil Jumi, un alint de la Jumară (râde). Sper că se va înţelege bine cu Pol, căţelul meu, de care nu mă pot despărţi", ne-a spus zâmbind Ana Maria.

Despre porcuşorii de companie...

* Cântăresc la naştere aproape 200 de grame şi nu depăşesc la maturitate 8 kilograme.* Crescătorii spun că sunt mai inteligenţi decât câinii şi nu fac multă mizerie.* Pot fi dresaţi să îşi facă nevoile la litieră şi pot fi scoşi la plimbare în lesă.* Englezii îi importă din China şi îi vind apoi la preţuri ce variază între 500 şi 1.000 de euro.

Paris Hilton şi soţii Beckham au lansat moda

Celebrităţile au făcut o adevărata pasiune pentru porcuşorii pitici. Paris Hilton şi-a achizitionat unul pe care l-a numit Miss Pigelette, iar actorul Rupert Grint, din Harry Potter, are şi el doi.


    Paris Hilton şi soţii Beckham au lansat moda
Paris Hilton şi soţii Beckham au lansat moda

Victoria Beckham i-a dăruit soţului său, David, doi porci în miniatură, pe care a dat 2.800 de lire sterline. Cel mai renumit porc de vedeta a fost, însă, Max. Patrupedul i-a aparţinut lui George Clooney şi a murit în 2006. Actorul a fost devastat de moartea lui Max şi a angajat un medium pentru a-l ajuta să intre în contact cu el.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net