Boxerii intră de la Londra direct în casă pentru 14 zile!

Ultima actualizare:

    Andrei Arădoaie este la o victorie distanță de calificarea la Jocurile OlimpiceFoto: Guliver/ GettyImages
Andrei Arădoaie este la o victorie distanță de calificarea la Jocurile OlimpiceFoto: Guliver/ GettyImages

Participanții la turneul preolimpic din Anglia revin în țară în această seară și vor intra la izolare și încă visează la Jocurile Olimpice

Băieții și fetele din naționala de box a României, care au participat la turneul preolimpic din capitala Angliei, vor ajunge în țară în noaptea de vineri spre sâmbătă și se vor  autoizola la domiciliu.

Turneul de box de calificare de la Londra a fost întrerupt luni seară din cauza Coronavirusului care a lovit din plin și lumea sportului mondial. Pugiliștii români care au participat la concurs au mai rămas câteva zile la Londra din cauza faptului că în această perioadă agitate inclusiv biletele de avion se găsesc greu. Tinerii și-au ocupat timpul cum au putut, iar acum au intrat direct în autoizolare la domiciliu.

“A durat ceva până să găsim pentru toți bilete de avion. E vorba despre 12 persoane și nu am vrut să îi ținem prin escale, ținând cont de ce se întâmpă acum cu această pandemie”, a declarat Daniel Ion,  secretarul general al Federației Române de Box.

Românii revin de la Londra cu un bilet de calificare la Tokyo obținut de Cosmin Gîrleanu, la categoria 52 de kilograme. Turneul de la Londra va fi reluat la jumătatea lunii mai, exact din momentul în care s-a întrerupt, urmând ca în iunie să se desfășoare turneul de calificare de la Paris, dacă situația privind pandemia de coronavirus se va ameliora. În momentul opririi turneului, România mai avea doi sportivi care urmau să se lupte pentru calificarea la Jocurile Olimpice: Andrei Arădoaie, la 81 de kilograme și Claudia Nechita, la 57 de kilograme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net