Bogdan Dinu i-a pus gând rău lui Klitschko

Ultima actualizare:

    Bogdan Dinu e deocamdată  doar pe locul 132 în  lume la categoria grea,  conform boxrec.com
Bogdan Dinu e deocamdată doar pe locul 132 în lume la categoria grea, conform boxrec.com

La gala „Invincibilii" de la Craiova, Bogdan Dinu l-a făcut KO pe germanul Nsafoah. Ca urmare, canadienii de la Interbox au intensificat negocierile cu pugilistul român pentru semnarea unui contract.

Aflat la apus de carieră, Lucian Bute (32 de ani) ar putea avea un urmaş pe măsură. Mai tânărul Bogdan Dinu (26 de ani) face paşi uriaşi către vârfurile ierarhiilor boxului profesionist, chiar la categoria-vedetă (grea), acolo unde marea „sperietoare" este ucraineanul Vitali Klitschko.

Joi seară, la Craiova, buzoianul Dinu s-a distrat cu neamţul de origine ghaneză Ben Nsafoah, obţinând a noua victorie din carieră, din tot atâtea meciuri disputate. Succesul prin KO i-a convins pe şefii clubului Interbox din Canada să-l chema pe Dinu la un stagiu de pregătire peste Ocean, unde se va afla sub atenta supraveghere a promotorilor americani. De altfel, prin calităţile sale, buzoianul a fost deja comparat cu marele Vitali Klitschko, cu care speră să lupte în viitor.

„Dacă voi fi sănătos, în câţiva ani voi ajunge sus", promite Bogdan Dinu.

Oportunitatea de a se antrena şi de a boxa în America îi va schimba viaţa lui Dinu, angajat deocamdată ca luptător în cadrul Servicului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale (SIAS). „Deşi îmi place ceea ce fac, sunt dispus să renunţ la această meserie. Am 26 de ani şi o carieră în faţă. Mă gândesc şi la copilul meu", a declarat Bogdan Dinu, care se pregăteşte în aceste zile să devină tatăl unui băieţel.

Români victorioşi

Gala de la Craiova a consemnat şi un nou succes al lui Viorel Simion la categoria pană. Românul şi-a apărat centura WBC International în faţa filipinezului Ryan Sermona (acesta a abandonat lupta în repriza a 4-a). După a 16-a victorie din cariera de profesionist, „Bombardierul" Simion şi-a consolidat poziţia în topul versiunii WBC.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net