Bobocel, atleta sexy de la Mondiale!

Ultima actualizare:

Campioană europeană de tineret în 2009, Ancuţa Bobocel reprezintă cea mai mare speranţă a atletismului românesc într-o perioadă de criză profundă a acestui sport.

Sportiva din Drobeta-Turnu Severin este singura atletă autohtonă care va participa în două probe (1.500 metri şi 3.000 metri) la Mondialele de sală din Qatar.

Ei i se vor alătura doar triplusaltista Adelina Gavrilă şi aruncătoarea de greutate Anca Heltne.

În contextul în care România nu a mai cucerit o medalie la acest gen de competiţii de şase ani, participarea noastră va conta probabil mai mult la capitolul impresie artistică.

O persoană rebelă, căreia îi place să adopte ţinute vestimentare cât mai extravagante, Ancuţa Bobocel nu îşi va putea etala însă prea mult formele la Mondiale, găzduite anul acesta într-o ţară musulmană.

"Nu prea sunt genul clasic care merge în pantofi cu toc. Prefer să îi şochez pe cei din jur cu haine cât mai diverse", recunoaşte campioana europeană de tineret, care poartă un cercel în buric.

Citeşte şi:Atletism: Ultimul hop înainte de mondialeAtletism/10-12 români la CM de salăRomânia, cinci medalii la Jocurile Francofoniei

Deşi se află abia la începutul carierei, senzuala atletă şi-a făcut deja planuri ce va face după ce va încheia activitatea sportivă.

"Sunt pasionată de teatru şi film şi m-ar tenta o carieră în show-bizz. Cred că m-aş descurca şi ca actriţă", afirmă Bobocel, care a fost deja protagonista unei reclame înaintea JO de la Beijing.

La Mondialele de sală de la Doha vor participa un număr record de 1.134 de atleţi şi oficiali, provenind din 150 de ţări, cu trei naţiuni mai mult decât la ediţia din 2008, de la Valencia.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net