Blestemul lunii martie pentru Simona Halep

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

Dramă incredibilă în familia Simonei Halep! Unul dintre verii primari ai tenismenei noastre s-a sinucis la Constanţa, în casa părintească. E a doua tragedie suferită de familia Halep în luna martie în decurs de un an de zile.

După-amiaza zilei de luni a adus râuri de lacrimi în familia Halep. Băiatul surorii mamei Simonei, Nicea Arghir, a fost găsit spânzurat în casa părintească din centrul Constanţei. Parcă pentru ca durerea să fie şi mai mare, cea care l-a descoperit a fost chiar bunica lui, pentru care el era lumina ochilor. Tânărul avea doar 29 de ani şi din primele cercetări reiese că acumulase foarte multe datorii la jocurile de noroc.

Nicea a murit la 29 de ani
Nicea a murit la 29 de ani

În goana după acoperirea pierderilor s-a afundat şi mai mult în datorii, împrumutându-se la cămătari, cu care avusese şi în trecut câteva probleme. Conform unor informaţii din jurul familiei, citate de presa locală, chiar luni în familia lui Nicea au fost discuţii referitoare la datoriile acumulate de acesta, ele putând duce la gestul extrem, aşa cum bănuiesc apropiaţii.

Simona Halep şi vărul ei, la o nuntă în familie
Simona Halep şi vărul ei, la o nuntă în familie

Gestul său a surprins pe toată lumea, mai ales că avea o situaţie financiară bună, părinţii săi fiind proprietarii unei benzinării şi ai unei fabrici de brânză. Unic copil la părinţi, Nicea absolvise unul dintre cele mai bune licee din oraş, Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, iar apoi terminase Facultatea de Ştiinţe Economice din Constanţa. La fel ca şi Simona, vărul ei iubea tenisul, pe care l-a practicat în copilărie. Din păcate, a fost nevoit să întrerupă activitatea în timpul junioratului. El rămăsese în domeniu şi după ce nu a mai  activat ca jucător, fiind, de-a lungul timpului, instructor de tenis la mai multe cluburi. 

Anul trecut, în luna martie, Simonei i-a murit o mătuşă

Stana Halep, mama  Simonei, a purtat doliu mult timp după moartea cumnatei
Stana Halep, mama Simonei, a purtat doliu mult timp după moartea cumnatei

Luna martie pare a fi lovită de blestem pentru familia Halep. Nu mai departe decât anul trecut, mătuşa Simonei – cumnata tatălui jucătoarei de tenis – s-a stins din viaţă în urma unei grele şi îndelungate suferinţe, cauzate de un cancer care a progresat rapid. Simona a suferit foarte mult, pentru că a crescut practic sub ochii mătuşii ei, cele două familii având casele „gard în gard”. Fiind extrem de apropiată de familia ei, Simona a şi renunţat atunci la turneul de la Miami. Varianta oficială a fost o accidentare la unghia unui deget de la piciorul drept, dar apropiaţii ştiau că Simona voia de fapt să-şi conducă ruda pe ultimul drum.  Mama  actualului număr 3 mondial a purtat doliu câteva luni după aceea, inclusiv la ceremonia de primire a Simonei organizată la aeroportul “Henri Coandă” după ce tenismena a jucat finala la Roland Garros.

Simona ar trebui să joace la Indian Wells

Simona Halep a aflat vestea tocmai din SUA, la Indian Wells, acolo unde a fost desemnată a treia favorită a turneului. Ea şi-a aflat ieri posibilele adversare de la Indian Wells, acolo unde e calificată direct în turul secund. Nimeni nu ştie însă dacă ea va juca sau va veni acasă pentru a fi alături de rudele ei în această grea încercare prin care trece întreaga ei familie. Cert este că aseară, după ce a aflat cumplita veste, românca şi-a anulat antrenamentul. Dacă va juca, Simona are drum destul de uşor până în semifinale, acolo unde ar urma să joace contra liderului clasamentului mondial, Serena Williams. Prima adversară ar urma să fie învingătoarea meciului dintre Silvia Soler Espinosa şi o jucătoare din calificări. Debutul Simonei la Indian Wells ar urma să aibă loc joi sau vineri. 

Click! spune

Simona Halep (24 de ani) e cea mai valoroasă tenismenă română a momentului. Ea ocupă locul 3 în clasamentul WTA şi a acumulat, doar din tenis, peste 7 milioane de dolari. De asemenea, cele patru mari contracte publicitare îi aduc în cont alte 2 milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net