Bilet cu valoare de apartament!

Citeste tot despre: 

Autorităţile din Dallas şi Arlington apreciază că fanii vor cheltui cam 202 milioane de dolari pentru hoteluri, restaurante, maşini de închiriat, suveniruri etc. Suma este una record, cu 15 milioane mai mare decât totalul înregistrat anul trecut, cînd Super Bowl s-a jucat în Miami.

Super Bowl a trecut de mult de statutul unei simple finale de campionat. Pe lângă meciul în sine, este un eveniment dedicat fanilor.

Am întâlnit în Dallas şi în Arlington, orăşelul învecinat unde a fost construit împresionantul stadion al celor de la Cowboys, zeci de mii de fani fără bilet la meci.

Vin doar să se distreze, să simtă atmosfera, să participe la numeroasele petreceri organizate de diverse companii, de VIP-uri de la Hollywood, gen Adam Sandler, Kevin Costner, Carmen Electra, Pamela Anderson sau de superstaruri de la echipe din NFL. Pentru a intra la o astfel de petrecere, ai nevoie de cel puţin 400-500 de dolari.

De altfel, toate preţurile au sărit în aer în săptămâna dinaintea meciului, iar agitaţia a început încă de luni, deşi meciul are loc abia în această noapte. Cel mai ieftin bilet de avion pe ruta Washington - Dallas a costat 415 dolari.

În Dallas, pentru o cameră la un hotel decent, gen 3 stele, trebuie să plăteşti în jur de 200 de dolari pe noapte, iar cele mai ieftine suveniruri pe care le poţi cumpăra, gen o şapcă cu Pittsburgh Steelers sau Green Bay Packers, are un preţ de 25 de dolari.

Cowboys Stadium, unul dintre cele mai moderne stadioane din lume, va găzdui 105.000 de persoane. Însă Jerry Jones, patronul echipei de fotbal din Dallas, vrea să depăşească orice recorduri de audienţă şi a instalat lângă stadion câteva ecrane gigant pe care poate fi urmărit meciul cu 200 de dolari.

Privilegiaţii care au reuşit să prindă un bilet au plătit însă de cel puţin 10 ori mai mult. Iar cele mai scumpe bilete au costat cam cât un apartament de lux într-o zonă rezidenţială a Bucureştiului, 295.000 de dolari, şi sunt situate în lojele Hall of Fame ale stadionului.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1