Beyoncé a lăsat Super Bowl în beznă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Beyoncé, pana de curent şi finalul nebun de meci au alcătuit întregul unui Super Bowl de senzaţie. Baltimore Ravens au învins pe San Francisco 49-ers cu 34-31 şi au devenit campioni NFL.

Beyonce, care a purtat o ţinută din piele şi dantelă neagră creată de stilistul Rubin Singer, a electrizat publicul prin prestaţia sa. Ea a cântat pe o scenă impresionantă montată în centrul arenei Superdome din New Orleans, sub privirile celor 73.000 de spectatori şi ale celor 100 de milioane de americani care au privit show-ul.

Spre finalul recitalulului, ea a fost acompaniată de fostele ei colege, Kelly Rowland şi Michelle Williams, din grupul Destiny's Child, care a vândut aproape 50 de milioane de albume în anii 2000.

Ravens a câştigat titlul de cel mai râvnit din fotbalul american

simeon stalpnicul png

Cel mai ciudat şi, conform presei americane, umilitor moment al acestui Super Bowl a fost pana de curent din sfertul al treilea al meciului. În văzul întregului mapamond, jocul a fost întrerupt timp de 34 de minute, iar la Superdome în New Orleans au funcţionat doar o parte din lumini, alimentate de generatoarele de rezervă. Nici la masa presei nu mai funcţionau prizele, nu mai exista conexiune la internet, iar ziariştii glumeau spunând că lumea care priveşte meciul acasă, la televizor, este în acele momente mult mai bine informată decât ei.

Evident, au apărut imediat glume, jurnaliştii dorind să înceapă o anchetă în urma căreia să afle dacă a fost sau nu plătită factura de energie electrică a sălii. În tot acest timp, jucătorii au fost nevoiţi să alerge pe teren şi să facă diverse exerciţii fizice pentru a rămâne încălziţi.

Reclamă cu Menghia, în timpul finalei

Cea mai nouă reclamă pentru marca de automobile Fiat 500 Abarth, a cărei imagine este fotomodelul român Catrinel Menghia, s-a numărat printre reclamele difuzate în timpul galei Super Bowl.

Noua reclamă în care apare Catrinel Menghia (Fiat 500 Abarth - 2013 Superbowl Topless) o prezintă pe aceasta pe o plajă însorită, culcată pe burtă, în timp ce un scorpion se plimbă lent pe spatele ei şi îi taie banda de la sutien. În paralel este prezentat un automobil Fiat 500 Abarth decapotabil, rulând în trombă pe o şosea, în timp ce capota i se lasă în jos. Aceasta e a doua reclamă cu Menghia care a rulat la Super Bowl.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net