Bernie Ecclestone va fi tată la 90 de ani. Cel mai mare copil al său are 65 de ani

bernie_ecclestone_si_sotia_fabiana.jpg

Bernie Ecclestone si soția lui, Fabiana, așteaptă primul copil al cuplului
Bernie Ecclestone si soția lui, Fabiana, așteaptă primul copil al cuplului
Foto: Guliver/ GettyImages
Citeste tot despre: 

Bernie Ecclestone, fostul administrator al drepturilor comerciale ale Formulei 1, a mai dat o lovitură. El va deveni tată cu trei luni înainte de a împlini 90 de ani!

Conform celor de la Blick, Bernie Ecclestone, care va împlini în octombrie 90 de ani, şi soţia lui, Fabiana Flosi, vor avea, în vară, primul lor copil, un băiat.

Acesta va fi primul băiat al lui Ecclestone, care mai are trei fete, din căsătorii anterioare. Cea mai în vârstă, Deborah, din prima căsătorie, cu Ivy Bamford, are 65 de ani. Cu a doua soţie, Slavica Radic, el are două fete, Tamara şi Petra, de 35, respectiv 31 de ani. Ecclestone are de la aceștia cinci nepoţi.

"Da, trebuie să se întâmple în vară. Sper că va învăţa repede să joace table", a declarat Ecclestone pentru ziarul elvețian.

"Ca toţi părinţii, avem o singură dorinţă: copilul să fie sănătos. Sper că niciodată nu-şi va exprima interesul cu privire la ceea ce se întâmplă în Formula 1", a afirmat viitoarea mamă, în vârstă de 43 de ani, fost director de marketing al Marelui Premiu al Braziliei.

Bernie şi Fabiana s-au căsătorit în 2012, în Elveţia.

Ecclestone a fost îndepărtat de la conducerea Formula One Group, administratorul drepturilor comerciale ale F1, la începtul anului 2017, când noul patron al Marelui Circ a devenit societatea americană Liberty Media. Sub conducerea lui , F1 a generat venituri de la 12 milioane de dolari la începutul anilor 90 până la 1,8 miliarde de dolari în 2014, bani proveniţi de la sponsori, televiziuni, organizatori de mari premii, turism şi merchandising.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1