Bellu şi Bitang, denunţaţi la DNA! Acuzaţi de abuz în serviciu şi rasism

Bellu Bitang

Bellu Bitang
Bitang şi Bellu

Echipa de gimnastică feminină a României a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio, iar de atunci necazurile se ţin lanţ de antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang.

Cei doi, deşi sunt cei mai titraţi tehnicieni din istoria, au intrat într-un război total cu Silvana Peng, mama Asianei Peng, una dintre gimnastele excluse de la lotul naţional. Aceasta se ţine scai de capul lor, aducându-le acuze după acuze lor, dar şi conducerii Federaţiei Române de Gimnastică. Silvana Peng pare de neoprit în demersul ei de a-şi găsi dreptatea, încât i-a denunţat pe Bellu şi Bitang la DNA, acuzând că aceştia au făcut abuz în serviciu. Ea a mers şi la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării unde a reclamat că fiica sa a fost victima discriminării rasiale şi de aceea a fost exclusă din lot. "Fiica mea a trebuit să-şi abandoneze lotul şi să înţeleagă că nu poate reprezenta ţara în competiţiile internaţionale din 2016 din cauza rasismului din Federaţia Română de Gimnastică şi angajaţii acesteia. Am resimţit discriminarea timp de trei ani. Au fost presiuni permanente, rele tratamente (atât fizice, cât şi psihice) care s-au repetat. S-au întâmplat foarte multe lucruri. Copilul meu a fost supus la lucruri care nu se fac. După relaxarea muşchilor prin metoda ‘butoi cu gheaţă’, mi-a silit copilul să-şi pună sacii cu nisip pe picioare şi să facă nu ştiu câte ture de sală în alergare care nu duce altceva decât la ruperea muşchilor. S-a făcut intenţionat, faptă de care doamna Bitang ştie", a zis mama sportivei la Antena 3.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • belu_bitang

    Echipa feminină de gimnastică a României a ratat participarea la Jocurile Olimpice, după ce a ocupat locul 7 din 8 la turneul preolimpic de la Rio. După eşec, Silvana Peng, mama gimnastei Asiana Peng, exclusă din lot acum câteva luni, i-a desfiinţat pe antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang.

  • Bellu Bitang

    Octavian Bellu şi Mariana Bitang sunt contestaţi după necalificarea echipei feminine de gimnastică la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, iar Silvana Peng, mama gimnastei Asiana Peng, a pus mâna pe anumite documente contabile ale federaţiei, ce arată că antrenorii au încasat câte 7.200 de lei pe lună.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1