Bellu şi Bitang au demisionat din COSR

Ultima actualizare:

    Bellu şi Bitang
Bellu şi Bitang

Antrenorul coordonator al lotului feminin de gimnastică, Octavian Bellu, şi antrenoarea Mariana Bitang şi-au depus azi demisiile din Comitetul Olimpic şi Sportiv Român prin e-mail.

"Bellu şi Bitang au depus o cerere de demisie din cadrul COSR prin e-mail. Sunt membrii COSR ca persoane, nu din partea unei instituţii. Sunt nişte oameni recunoscuţi, personalităţi ale sportului. Decizia le aparţine în totalitate, urmează a fi aprobate în Comitetul Executiv. Dar ieri. am avut două şedinţe ale Comitetului Executiv, nu vom putea face una şi astăzi. Nu au motivat în niciun fel aceaste demisii", a declarat secretarul general al COSR, Ioan Dobrescu, conform Mediafax.

 "După ziua de ieri, este evident că au digerat greu o înfrângere. Ăsta e adevărul. Eu cred însă că sunt nişte gesturi pripite. Nu cred că se vor răzgândi, eu nu cred nimic. Nu am calitatea asta. Dar speranţa mea ca prieten al domnului Bellu, că suntem foarte buni prieteni, eu mă asociez cu ceea ce a spus doamna Gabi Szabo, că ar fi bine să cugete. E o vorbă deşteaptă. A fost până la urmă o competiţie importantă, dar nu cred că e bine să trecem la acte din astea. A fost o competiţie. Dacă dramatizăm toţi, după o astfel de competiţie, jumătate din ţară nu mai lucrează, altă jumătate din ţară se sinucide. Nu cred că e bine. Cred că uşor trecem prea în dramatic. Au fost nişte alegeri libere, deschise, avem un preşedinte, poate că nu e cel la care se gândea domnul Bellu, dar nu cred că s-a întâplat nimic. Cu tot respectul pentru dânşii, lumea sportului este intactă", a mai spus Dobrescu referindu-se la faptul că Bellu a pierdut ieri alegerile pentru şefia COSR, în favoarea lui Alin Petrache.

Mai multe amănunte puteți vedea pe www.dolce-sport.ro

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net