Beat, şi-a plătit taxiul cu medalia de aur

Ultima actualizare:

    Polonezul Pawel Fajdek a ieşti pentru a doua oară consecutiv campion mondial la aruncarea ciocanuluiFoto: AP
Polonezul Pawel Fajdek a ieşti pentru a doua oară consecutiv campion mondial la aruncarea ciocanuluiFoto: AP

Pentru o noapte, un taximetrist din Beijing s-a putut lăuda cu o medalie de aur la Campionatul Mondial de Atletism. Distincţia i-a fost oferită de adevăratul campion pentru faptul că l-a dus cu maşina la hotel.

Duminică, în proba de aruncare a ciocanului la Mondialul de la Beijing, polonezul Pawel Fajdek a cucerit titlul suprem pentru a doua oară consecutiv. Bucuria sportivului în vârstă de 26 de ani a fost atât de mare încât Pawel a dat fuga într-un local din capitala Chinei şi a sărbătorit cu mult alcool. Spre dimineaţă, vrând să se întoarcă la hotel, turmentatul Fajdek a luat un taxi şi s-a grăbit să pună capul în pernă.

Nu i-a mai păsat nici măcar de preţioasa medalie câştigată din greu cu o seară înainte, pe care i-a dăruit-o cu generozitate taximetristului în schimbul cursei. Bineînţeles, colosul Fajdek (are 126 de kilograme) a avut un şoc atunci când s-a trezit şi a văzut ce prostie a făcut. Mahmur, polonezul a anunţat poliţia, susţinând că de fapt şi-a pierdut medalia în maşina de taxi. Astfel, n-a durat mult până când conducătorul maşinii a fost identificat, iar aurul a revenit în posesia proprietarului.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net