Bătăuşele, în rochii de seară

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La 4 zile de la incidentul petrecut în Satu Mare, când au bătut într-un club o tânără care le jignise, baschetbalistele americance Chrissy Givens şi Monique Coker au pozat în rochii de seară!

Deloc marcate de incident, cele două jucătoare au luat parte, alături de coechipierele lor de la CSM Târgovişte, la lansarea sistemului de antrenament „Quick Bodyform" dar şi a parfumului Challenge by Dana Săvuică.

Îmbrăcate toate în rochii negre, de seară, componentele echipei care a câştigat de nouă ori titlul de campioană a României au fost vedetele sportive ale lansării.

În seara de sâmbătă spre duminică, baschetbalistele din Târgovişte se aflau într-un club din Satu Mare. La un moment dat, americancele au fost jignite de o tânără şi de prietenul acesteia.

Făcute „ciori ordinare", acestea au ripostat şi cea care declanşase scandalul a ajuns la spital cu faţa tumefiată. Mai mult, cele două sportive de peste Ocean au declarat că intenţionează să o dea în judecată pe tânără pentru rasism.

S-au bătut la Satu Mare

Americancele Chrissy Givens şi Monique Coker au avut conflictul cu sătmăreanca Roxana Stan în noaptea de 11 spre 12 februarie.

simeon stalpnicul png

Deşi certificatul medical prezentat de victima Roxana Stan demonstrează că baschetbalistele au lovit-o de câteva ori peste faţă, versiunea acestora tinde să aducă în lumină şi motivul pentru care ele au pocnit-o pe tânăra aflată la distracţie.

„În timp ce dansau în stilul propriu, exuberant, jucătoarele noastre au fost făcute negrese ordinare şi ciori nenorocite, fiind atinse la un capitol extrem de sensibil", a spus conducerea campioanei României. Americancele intenţionează să-şi dea victima în judecată pentru manifestări rasiale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net