UPDATE: Ana Ivanovic s-a măritat. Rochia e de vis, locaţia e fantastică

ana_ivanovic_mireasa_2.jpg

ana ivanovic nunta casatorie schweinsteiger
Ana Ivanovic si Bastian Schweinsteiger au venit cu barca la biserica
FOTO: Splashnews

După o relaţie de aproape doi ani, fotbalistul Bastian Schweinsteiger (31 de ani) şi frumoasa tenismenă Ana Ivanovic (28 de ani) se vor căsători astăzi, detaliile nunţii fiind ascunse deocamdată publicului larg.

UPDATE: În jurul prânzului, Ana Ivanovic şi Bastian Schweinsteiger s-au căsătorit. Cei doi, ca şi invitaţii, au venit la biseircă în bărci cu motor. Slujba a durat aproxmativ o orî, iar la final ambii miri au ieşit cu zâmbetul pe buze din capelă.

Ieri, Bastian şi Ana au fost fotografiaţi pe o gondolă din Veneţia, semn că ceremonia va avea loc în oraşul italian sau prin apropiere. O posibilă locaţie este hotelul Aman Canal Grande, acolo unde şi-au unit destinele în urmă cu doi ani actorul George Clooney şi iubita sa, Amal Alamudin.

Misterul din jurul nunţii e amplificat de faptul că nici măcar invitaţii nu cunosc exact locul unde se vor căsători Schweinsteiger şi Ana Ivanovic. Aceştia au fost rugaţi doar să-şi liber în perioada 11-13 iulie şi să se prezinte la Veneţia. Bineînţeles, de pe lista invitaţilor nu lipsesc nume importante din lumea sportului, cum ar fi Ulli Hoenes, preşedintele lui Bayern Munchen, Joachim Low, antrenorul naţionalei Germaniei, fotbalistul Thomas Muller, dar şi jucătorii de tenis Angelique Kerber, finalistă la Wimbledon 2016, şi Andy Murray, proaspăt câştigător la turneul londonez. Bună pritenă cu Ana Ivanovic, românca Sorana Cîrstea era şi ea aşteptată la nunta anului în sport.

ana_ivanovic_mireasa.jpg

ana ivanovic nunta casatorie schweinsteiger
Ana Ivanovic in rochie de mireasa
FOTO: Splashnews

ana_ivanovic_mireasa_1.jpg

ana ivanovic nunta casatorie schweinsteiger
Ana Ivanovic si Bastian Schweinsteiger la iesirea din biserica
FOTO: Splashnews
Loading...

Citește și

  • Sorana Cîrstea şi buna ei prietenă, Ana Ivanovic, au făcut furori la petrecerea jucătoarelor de la Doha, locul unde ambele sunt calificate deja în turul secund.

  • Viaţa amoroasă a Anei Ivanovic este din nou pe prima pagină a ziarelor. Zvonurile spun că sârboaca s-a despărţit de prietenul ei, jucătorul de golf australian Adam Scott după un an şi jumătate de relaţie. Poate fi acesta motivul pentru care joacă acum mai bine tenis?

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1