Baschetbalistul Kobe Bryant şi soţia sa, Vanessa, s-au împăcat, deşi el a înşelat-o cu 105 de femei

Ultima actualizare:

''Suntem fericiţi să vă anunţăm că ne-am împăcat. Acţiunea în justiţie pentru divorţul nostru va fi anulată. Ne dorim să avem din nou un viitor împreună. Kobe & Vanessa", a scris Vanessa Bryant pe Instagram.

"Sunt fericit să vă anunţ că eu şi Vanessa formăm din nou o familie. Mulţumesc pentru sprijinul şi rugăciunile voastre!", a scris la rândul său Kobe Bryant pe Facebook.

În decembrie 2011, Vanessa Bryant a depus la tribunalul din Santa Ana (California) o cerere de divorţ, invocând "divergenţe iremediabile". Presa americană a scris la momentul respectiv că el ar fi înşelat-o cu nu mai puţin de 105 femei.

"Vanessa a estimat că el a avut cel puţin zece relaţii extraconjugale pe an, cu femei diferite, de-a lungul căsniciei, ceea ce înseamnă că numărul total al aventurilor ar fi 105. Minciunile dor, bineînţeles, dar astfel de cifre sunt uimitoare şi Vanessa este devastată. Detectivul angajat de ea l-a surprins şi a făcut fotografii incriminatoare", a afirmat o sursă pentru publicaţia National Enquirer.

Kobe şi Vanessa Bryant sunt căsătoriţi din 2000 şi au două fetiţe, Natalia şi Gianna, de nouă, respectiv şase ani.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net