Baschetbalist dinamovist, bătut de stelişti

Ultima actualizare:

La aproximativ o jumătate de oră după terminarea meciului, circa 50 de fani stelişti au pătruns pe terasa din faţa stadionului, unde se aflau mai mulţi suporteri ai rivalei, dar şi un grup de baschetbalişti ai clubului din Ştefan cel Mare., relatează agenţia NewsIn.

Steliştii şi dinamoviştii s-au luat bătaie, iar pivotul Sokolov a fost una dintre victimele colaterale ale incidentului.

El a mers la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a primit îngrijiri medicale, după care a plecat acasă, împreună cu colegii săi.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat că nu a fost depusă nicio plângere penală în cazul incidentului produs joi seară la finalul meciului Dinamo - CS Zlatna, în timpul căruia au fost agresaţi mai mulţi suporteri dinamovişti, dar că au fost prinse 33 de persoane.

Ciocan a precizat că în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ultraj şi încăierare şi, totodată, două persoane în maşinile cărora au fost găsite două cozi de topor sunt cercetate pentru port de armă albă.

Conform sursei citate, în scandal au fost implicate două grupuri, iar 33 de persoane au fost prinse.

"Am prins 33 de persoane, ceilalţi au reuşit să fugă", a spus Chirstian Ciocan, care a adăugat că, în cursul zilei de vineri, vor fi identificaţi şi ceilalţi participanţi la incident în baza declaraţiilor persoanelor prinse.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a adăugat că un număr de 57 de persoane sunt cercetate în urma incidentelor provocate la finalul a două partide de fotbal, o parte dintre aceştia fiind implicaţi şi în scandalul de joi seară.

Patronul terasei din faţa stadionului Dinamo a precizat că în momentul incidentului la mese se aflau aproximativ 30 de suporteri ai echipei dinamoviste. "Erau nişte suporteri care stăteau pe terasă, nu consumau băuturi alcoolice, pentru că este interzis să comercializăm astfel de produse, când au fost atacaţi de vreo 50 de alţi suporteri, care au început să spargă geamurile şi să arunce cu mesele în stradă. Am chemat imediat poliţia. Cred că sunt pagube de câteva mii de euro", a declarat patronul localului.

Potrivit martorilor, atacatorii ar fi fost susţinători ai echipei Steaua.

La faţa locului, au sosit după aproximativ 5-10 minute de la izbucnirea conflictului trei echipaje de poliţie, care au intervenit pentru a calma spiritele.

O maşină a poliţiei care se deplasa spre terasa din faţa stadionului a fost implicată într-un accident rutier uşor cu un alt autovehicul ce se deplasa pe Şoseaua Ştefan cel Mare.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net