Baschetbalist din NBA, reținut pe Otopeni. Pașaportul i-a fost anulat

Ultima actualizare:

    Enes Kanter a fost reținut pe Aeroportul OtopeniFoto: Twitter
Enes Kanter a fost reținut pe Aeroportul OtopeniFoto: Twitter

Baschetbalistul turc Enes Kanter, jucător la NBA la Oklahoma City Thunder, a rămas blocat pe Aeroportul Otopeni după ce polițiștii l-au anunțat că documentele sale nu mai sunt valide.

Autoritățile din Turcia i-au anulat pașaportul baschetbalistului din cauza opiniilor sale politice care aparent intră în contradicție cu cele ale actualei guvernări, precizează Digi 24.

Kanter, care a plecat spre Statele Unite, a fost nevoit să stea în România în jur de patru ore, după care a plecat cu o cursă care va face escală la Londra. În tot acest timp, sportivul a publicat pe contul său de Twitter ce i s-a întâmplat și de ce nu poate pleca de pe aeroportul din România, dar a fost de acord și să facă o fotografie alături de polițiștii care l-au reținut.

„Baschetbalistul turc Enes Kanter, starul celor de la Oklahoma City Thunder, a fost nevoit să părăsească România direct din Aeroportul Otopeni. Paşaportul nu a fost găsit valid, fiind anulat de către autorităţile din Turcia, drept pentru care nu i s-a putut acorda permisiunea de a intra pe teritoriul românesc. Kanter nu are cetăţenie americană, dar are cartea verde care îi dă dreptul de rezidenţă şi muncă în SUA”, se arată într-un comunicat oferit de Digi 24, care citează News.ro.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net