Baschet: Stănescu și Diaconu, MVP-urile săptămânii

Ultima actualizare:

Pivotul echipei CSA Steaua Turabo Bucuresti a avut o linie statistică de remarcat, cu 25 de puncte în 26 de minute de joc și cu un indice al eficienței de 34 (10-14 la aruncarile de 2 puncte - 71,4%; 5-5 la aruncari libere -100%; 11 recuperări, 2 capace). Evoluția lui Virgil Stănescu le dă mari speranțe steliștilor pentru meciul de mâine cu Dinamo Moscova din cadrul FIBA Eurochallenge Cup. Partida se joacă de la ora 19.00 în Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul din București și este în direct la Sport.ro.

Un contracandidat puternic pentru Stănescu a fost tânărul internațional român Titus Nicoară, de la Gaz Metan Mediaș care a înregistrat un nou double-double, 19 puncte, 10 recuperări în victorie echipe sale cu Energia Rovinari, scor 85-69.

În intrecerea feminina, cea mai bună jucatoare a etapei a săptămânii a fost Florina Diaconu. Coordonatoarea de joc a echipei Rapid Bucureștișsi a naționalei României a avut o statistică impresionantă cu 29 de puncte marcate în 30 de minute de joc și un indice al eficienței de 34 (10-15 la aruncările de 2 puncte -66.7%; 3-8 la aruncările de 3 puncte - 37.5%; 6 recuperari; 7 intercepții).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
Danut Lupu (Sportpictures) jpg
PSG Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net