Băieţii sunt praf la handbal. Austria ne-a eliminat din drumul spre CM

5692cf9795f9cf3141000000.jpg

Ionuţ Ramba a fost cel mai bun marcator al României, 8 goluri, dar a părăsit terenul din cauza a trei eliminări, cu 10 minute înainte de final
Foto Click!

Naţionala feminină de handbal a României ne-a făcut fericiţi nu cu mult timp în urmă, obţinând medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca. Băieţii au sperat să repete performanţa, dar nici n-au ajuns la turneul final găzduit de Franţa în 2017.

Aseară, la Baia Mare, trupa lui Aihan Omer a fost eliminată de Austria, echipă inexistentă în handbalul european. Tricolorii pierduseră în turul de la Viena la o diferenţă de trei goluri, 24-27, şi aveau nevoie de o victorie la patru goluri diferenţă pentru a juca barajul de accedere la Campionatul Mondial. N-a fost să fie. Deşi am condus şi la şase goluri, s-a închieat până la urmă 32-29 şi Austria merge mai departe datorită golurilor mai multe marcate în deplasare. Acest eşec în drumul spre turneul final din Franţa devine o adevărată catastrofă dacă ne gândim că şi în preliminariile pentru Euro 2016 am fost eliminaţi în dublă manşă tot de o naţională fără tradiţie în handbalul masculin, Finlanda.

Loading...

Citește și

  • Cea mai valoroasă jucătoare de handbal a lumii, Cristina Neagu, a refuzat o ofertă fabuloasă de a reveni în sportul românesc! Ea va rămâne încă un an la Buducnost.

  • Dacă băimărencele n-au ieşit încă din calculele pentru fazele avansate ale Ligii Campionilor, acest lucru i se datorează în mare măsură lui Allison Pineau, golghetera la zi a competiţiei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1