Baia Mare organizează Final Four-ul EHF European League, Minaur înfruntă pe Nantes în semifinale

baia-mare-braila-laslo-sr6_4312.jpg

Cristina Laslo a marcat 6 goluri în „dubla” cu Dunărea Brăila
Cristina Laslo a marcat 6 goluri în „dubla” cu Dunărea Brăila
Foto: sportpictures.eu

Formația feminină de handbal Minaur Baia Mare va întâlni pe Nantes Atlantique Handball, în semifinalele EHF European League. Final Four-ul acestei ediții va avea loc în România, în orașul maramureșean, în 8 și 9 mai.

Aflată pe locul 2 în clasamentul Ligii Naționalei, Minaur va înfrunta gruparea franceză din Nantes, care ocupă acum locul 6 în ierarhia Ligue Butagaz Energie, cu 33 de puncte, dar având două meciuri mai puțin decât majoritatea participantelor. În cealaltă semifinală,  programată tot în 8 mai, se vor duela Siofok KC  (Ungaria) şi Herning-Ikast Handbold (Danemarca).
În 9 mai, tot la Baia Mare, sunt programate meciurile de clasament. Învinsele din semifinale vor lupta entru medalia de bronz, iar câștigătoarele își vor disputa trofeul.
Minaur Baia Mare s-a calificat în semifinalele European League, după ce eliminat (31-24 și 27-25), în sferturile de finală, pe Dunărea Brăila. Anterior, gruparea maramureșană a încheiat pe primul loc în Grupa C în care a obținut următoarele rezultate: 33-29 și 40-27 cu Storhamar Handball Elite, 27-33 și 30-27 cu Astrahanocika (s-a impus la „masa verde” în fața lui Thuringer HC.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1