Badou Jack a boxat șase runde cu fruntea spartă

Ultima actualizare:

    Badou Jack a boxat cu fruntea spartaFOTO: Guliver/ Gettyimages
Badou Jack a boxat cu fruntea spartaFOTO: Guliver/ Gettyimages

Suedezul Badou Jack a fost protagonistul celui mai sângeros moment din weekend-ul recent încheiat. Boxerulul i-a crăpat fruntea după un pumn, dar a continuat să lupte încă șase reprize!

Meciul dintre Badou Jack și Marcus Browne de la categoria semigrea, se anunța unui spectaculos, dar nimeni nu-și imagina că va asista la o ploaie cu stropi de sânge. Disputat în aceeași gală din Las Vegas în care Manny Pacquaio l-a învins pe Adrien Broner, păstrându-și titlul WBA la categoria semimijlocie, meciul dintre Jack și Browne a avut momentul culminant în runda a șaptea. Atunci când, după o serie de pumni primiți în cap, fruntea suedezului de culoare s-a crăpat pur și simplu, acoperindu-l pur și simplu de sânge pe arbitrul de ring Tony Weeks. Culmea este că pugilistul de 35 de ani a continuat să boxeze toate cele 6 reprize rămase de disputat, pierzând, însă, la puncte. La vestiare, el a fost cusut, specialistul aplicându-i nu mai puțin de 25 de copci, ceea ce ar putea reprezenta un record mondial neoficial. ”Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru susținere. Tăietura a fost una foarte urâtă, dar acum sunt bine. Felicitări lui Marcus Browne, indiferent de rana mea, el a fost boxerul mai bun în această seară”, a scris Badou Jack pe Twitter.

Suedezul nu este necunoscut iubitorilor boxului de la noi din țară. La 3 mai 2016, pe când era campionul categoriei semimijlocii în versiunea WBC, el l-a întâlnit pe compatriotul nostru Lucian Bute. Meciul a avut loc la Washington și s-a încheiat după 12 runde cu un mare scandal, după ce doi dintre arbitrii judecători au declarat egalitate, iar al treilea i-a acordat victoria lui Jack, care a rămas, astfel, în posesia centurii mondiale.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net