Avem un român care va juca la Galatasaray Istanbul!

alexia_carutsau_mvp_cupa_challenge_volei.jpg

Alexia Căruțașu a fost MVP în Cupa Challenge la volei
Alexia Căruțașu a fost MVP în Cupa Challenge la volei
FOTO: CEV

La 18 ani neîmpliniți, voleibalista Alexia Căruțașu va schimba din sezonul următor echipa în campionatul Turciei. Ea va evolua pentru un an la Galatasaray Istanbul, o formație mai bine cotată decât Yeșilyurt, fostul său club.

În vârstă de aproape 18 ani, Alexia a fost una dintre vedetele sezonului recent încheiat în prima ligă turcă și doar nedisputarea meciurilor echipei sale din play-off a făcut ca ea să nu termine pe podiumul celor mai bune marcatoare dintr-unul dintre cele mai puternice campionate din lume, dacă nu cumva este cel mai puternic.

MVP-ul Cupei Challenge, competiției pe care a câștigat-o alături de Yeșilyurt Istanbul, Alexia a semnat pe un an cu Galatasaray Istanbul, formație care în trecutul campionat a încheiat sezonul regulat pe 6, iar după disputarea play-off-ului pe 7, adică în fața fostei echipe a româncei.

Cei de la Galata au și prezentat-o oficial pe jucătoarea noastră, care de aproape trei săptămâni se află în cantonament alături de echipa națională de senioare, în vederea participării la Golden League și apoi la Campionatul European care va fi găzduit și de țara noastră.

Loading...