Avem doi români în finala K1 de la Zagreb. Vezi cine sunt şi cu cine se vor bate!

Ultima actualizare:

Considerat unul dintre cei mai talentaţi sportivi din lume la categoria 95 de kilograme, Andrei Stoica (25 de ani) vine după un an 2012 perfect, în care a obţinut 5 victorii din tot atâtea posibile, şi este favorit să-l învingă pe croatul care în 2009 a câştigat turneul piramidal de la Split, acolo unde românul a pierdut în primul tur.

"Sunt foarte motivat! Am avut parte de o pregătire spartană în ultimele luni şi cu siguranţă nu voi dezamăgi pe nimeni la Zagreb, probabil doar pe fanii adversarului meu. Am urmărit câteva meciuri de-ale lui şi sunt încrezător în şansele mele", a afirmat vedeta circuitului Superkombat. "Am fost împreună în aceeaşi piramidă, este un luptător foarte puternic şi acum are prima şansă, însă cred că am atuurile necesare pentru a-l învinge", a replicat şi Preteni (22 de ani), care are în palmares 11 victorii şi doar o înfrângere la profesionişti.

Conform preşedintelui Superkombat, Eduard Irimia, e posibil ca pe lângă Moroşanu şi Stoica, în gală să lupte şi Raul Cătinaş, în meciul de rezervă al piramidei de 8. "Momentan sunt discuţii, cel mai probabil vom ştii exact zilele viitoare", a precizat acesta.

În piramida de 8, Cătălin Moroşanu va da piept în primul tur cu ucraineanul Pavel Zhuravlev, nimeni altul decât campionul circuitului Superkombat în 2012, iar dacă va obţine calificarea, atunci în semifinale se va întâlni cu învingătorul meciului dintre legendarul Mirko "Cro Cop" Filipovic şi americanul Jarrel Miller. În cea de-a doua parte a tabloului, marocanul Badr Hari se va bate cu azerul Zabit Samedov, iar egipteanul Hesdy Gerges îl va înfrunta pe surinamezul Ismael Londt. Câştigătorul turneului va pleca acasă cu marele premiu în valoare de un milion de dolari.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net