Autopsia lui Kobe Bryant: sportivul a murit pe loc din cauza rănilor. A fost identificat în urma amprentelor și a tatuajelor

kobe_bryant_prosop.jpg

Acesta este prosopul ținut pe umeri de Kobe la 13 aprilie 2016
Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter, la 41 de ani
FOTO: EPA

Kobe Bryant şi celelalte opt persoane aflate în elicopterul care s-a prăbuşit la Los Angeles în ianuarie au murit pe loc, din cauza rănilor, potrivit raportului accidentului, dat publcităţii vineri (15 mai).

Raportul de 180 de pagini relevă faptul că pilotul de 50 de ani, Ara Zobayan, nu a avut alcool sau droguri în sânge. Raportul biroului şerifului din Los Angeles subliniază că prăbuşirea a fost extrem de brutală. Victimele au avut oase rupte, dar și părți ale corpului efectiv amputate.

Kobe Bryant, identificat în urma amprentelor

Bryant a fost identificat în urma amprentelor, după ce trupul său a fost găsit în noroi, lângă epava elicopterului. Cadavrul fiicei sale Giana a fost descoperit într-o groapă, în partea opusă.

Deşi Bryant era de nerecunoscut, medicul legist a reușit să găsească pe umărul drept un tatuaj cu numele soţiei sale, Vanessa, iar pe braţ numele a trei dintre fiicele sale: Bianka Bella, Natalia Diamante şi Gianna Maria-Onore. Numele micuţei Capri Kobe, de doar 7 luni când a murit tatăl ei, nu fusese încă tatua, potrivit news.ro.

Toți pasagerii au murit pe loc

Raportul arată clar că Bryant şi ceilalţi pasageri au murit din cauza traumatismelor.

Potrivit anchetei, elicopterul se deplasa cu o viteză de 296 km/h pe o vreme ploioasă şi s-a prăbuşit pe un deal la nord-vest de Los Angeles. Fostul baschetbalist Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au încetat din viaţă, la 26 ianuarie, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

În afara pilotului Ara Zobayan, a lui Kobe Bryant şi a fiicei fostului baschetablist, Gianna, în aparat se mai aflau John Altobelli, antrenor al echipei de baseball Orange Coast College, soţia lui, Keri, fiica lor, Alyssa, care juca la aceeaşi echipă de baschet cu Gianna, Payton Chester, o altă jucătoare de baschet, împreună cu mama ei, Sarah Chester, şi Christina Mauser, antrenoare de baschet feminin.

Loading...

Citește și