Au uitat de rivalitate. Cătălina Ponor și Larisa Iordache au îngropat securea războiului

larisa_catalina.jpg

larisa iordache catalina ponor
Larisa Iordache și Cătălina Ponor au făcut pace
FOTO: Arhiva personală

Despre Cătălina Ponor (29 de ani) și Larisa Iordache (20 de ani) s-a spus că sunt despărțite de o rivalitate aprigă, mai ales după ce Ponor a fost desemnată ca unica gimnastă romîncă participantă la Jocurile Olimpice de la Rio. Lucrurile s-au complicat și mai atre după ce Cătălina a obținut doar locul șapte în finala de la bârnă, iar lumea a început să se întrebe dacă nu cumva Larisa ar fi fost o alegere mai bună pentru această Olimpiadă.

Mai mult, faptul că Larisa a încurajat-o public pe americanca Simone Biles înaintea finalei la bârnă a turnat și mai mult gaz pe foc, iar Cătălina, în textul pe care l-a scris după prestația de la Rio, a trimis o săgeata către cea considerată de mulți rivala ei: "Nu e frumos să strigi în gura mare ca abia aştepţi ca Biles să câştige bârna!!! Urât gest! Și de față cu martori”, au fost frazele cu care Ponor și-a încheiat scrisoarea deschisă.

Lucuruile nu par a sta atât de gri, căci Larisa și Cătălina au făcut pace. Cele două au participat la o seară dată în cinstea unora dintre marile glorii din gimnastică ale ultimilor ani. Corina Ungureanu, Monica Roșu, Sandra Izbașa, Andreea Răducan, Cătălina Ponor și Larisa Iordache, alături de antrenorii de aur ai României, Mariana Bitang și Octavian Bellu, au petrecut o seară frumoasă împreună. Cele două "rivale" s-au și pozat împreună, zâmbitoare și de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat între ele.

gimnastica.jpg

gimnastica
Gimnastele și antrenorii s-au reunit pentru o seară specială
FOTO: Arhiva personală
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1