Au ales vaporul, nu satul olimpic

Ultima actualizare:

    Baschetbaliştii americani vor locui pe durata Jocurilor Olimpice pe un vas de croazieră
Baschetbaliştii americani vor locui pe durata Jocurilor Olimpice pe un vas de croazieră

Când ai în echipă numai jucători multimilionari, trebuie să faci concesii pentru a-i convinge pe toţi să participe la o competiţie care nu le aduce nici un câştig financiar. Chiar dacă e vorba de Jocurile Olimpice.

Pentru că au existat atâtea probleme cu satul olimpic de la Rio, baschetbaliştii americani văd această competiţie mai mult ca una de vacanţă în care se mai şi joacă între ei cu mingea. Şi pentru ca totul să fie perfect, ei au decis să vină la Rio împreună cu soţiile sau iubitele. Cum în satul olimpic nu stăteau împreună cu ele, americanii au găsit o soluţie pe cât de simplă, pe atât de costisitoare pentru un om obişnuit: au închiriat apartamente pe un vas de croazieră ce va fi ancorat în portul Rio pe toată durata Jocurilor Olimpice. Parte a unei companii de croaziere de lux, vasul are 9 punţi, mai multe piscine, evident o groază de restaurante şi cabine luxoase, care pot ajunge până la 12.000 de euro pe săptămână. Evident, acelea au fost şi cele închiriate de baschetbaliştii americani, care, jucând în NBA, au salarii de milioane de dolari. 

simeon stalpnicul png

Purtătorul de cuvânt al Federaţiei Americane de Baschet, Craig Miller, a explicat decizia de a locui pe vas: „Nu locuim în satul olimpic pentru că nu simţim că acesta e cel mai bun mod de a ne pregăti. Jucătorii au avut un sezon lung şi ei vor să petreacă timp alături de familii”, a declarat el. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net