Asesoft pierde din nou la un punct în Europa!

Ultima actualizare:

Finalul de meci a fost din nou dramatic şi din nou ploieştenii au cedat presiunii. Asesoft a condus cu patru puncte când mai erau 29 de secunde rămase de joc, 72-68, dar a primit, aproape incredibil, cinci puncte consecutive pentru a ceda partida pe finalul ei.

Thomas a reuşit trei puncte în aceeaşi fază când mai erau 19 secunde de joc, după un coş şi fault, transformând şi aruncarea liberă aferentă. Antrenorul Dado Arnautovici a cerut imediat time-out şi a apelat pentru schema ofensivă la Rashard Griffith. Fostul câştigător al Euroligii şi cel mai experimentat jucător din garnitura ploieştenilor a reuşit să obţină un fault când mai erau 13 secunde de joc dar a ratat ambele aruncări libere. Apoi Banks a reuşit aruncarea care a decis meciul când mai erau trei secunde de joc. Ploieştenii au avut ultima şansă dar aruncarea disperată a lui Kevin Burleson de la mare distanţă nu şi-a atins ţinta.

Partida a fost echilibrată în prima jumătate, prahovenii conducând cu un punct după primele zece minute, 23-22 şi cu şapte puncte la jumătatea meciului. Apoi, în sfertul al treilea fiecare echipă a încercat loviturile decisive. Asesoft s-a distanţat la 12 puncte în debutul părţii, însă apoi belgienii au revenit şi au reuşit 11 puncte consecutive  pentru a conduce la două puncte înainte de sfertul decisiv, 57-59.

Cătălin Burlacu a fost principalul marcator al partidei cu 21 de puncte, la care a adăugat 7 recuperări. Rashard Griffith a încheiat partida cu 15 puncte şi 4 recuperări în timp ce Virgil Căruţaşu a contribuit cu 4 puncte, 10 recuperări şi 2 capace. Ploieştenii au avut un procentaj dezastruos de la aruncări libere, transformând doar 16 dintre cele 28 de încercări pentru 57,1 la sută.

Americanii Adrian Banks, Will Thomas şi Michael Green au marcat împreună 51 de puncte pentru Liege.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net