Are şapte vieţi! Un ciclist olandez a evitat ambele avioane Malaysian Airlines

Ultima actualizare:

    Ciclistul olandez Maarten de Jonge
Ciclistul olandez Maarten de Jonge

Două aeronave ale Malaysian Airlines s-au prăbuşit în decurs de 4 luni. Una a dispărut în condiţii misterioase, alta a fost doborâtă. MH370 şi MH17 sunt cele două zboruri care au sfârşit în mod tragic. La prima vedere, între cele două catastrofe nu există decât o singură legătură, numele companiei.

Dacă MH 370 a dispărut fără urmă cu cei 239 de pasageri, MH 17 a fost doborât de o rachetă în Ucraina iar 295 de oameni şi-au pierdut viaţa. Pe mai multe siteuri media a apărut o nouă conexiune între cele două zboruri. La bordul avioanelor respective ar fi trebuit să se afle de fiecare dată ciclistul olandez Maarten de Jonge, omul care a ales în ultima clipă un alt zbor din raţiuni economice.

Maarten de Jonge este legitimat la echipa malaieziană Teerangannu Cycling Team. Ciclistul de 29 de ani a fost la un pas de a se urca în zborul MH 370, dar a ales o cursă ce a plecat peste o oră. De Jonge dorea să ajungă în Taiwan, iar MH 370 urma să-l ducă din Kuala Lumpur spre Beijing, de unde intenţiona să ia un alt avion.

Acum, el trebuia să ajungă la echipa sa din Kuala Lumpur, după câteva zile de vacanţă petrecute la Amsterdam. El a decis să schimbe biletele pe ultima sută de metri după ce a constatat că dacă merge cu o cursă KLM, care pleacă o zi mai târziu, economiseşte 300 de euro. "Dacă nu schimbam biletele, acum nu mai eram...", a scris de Jong pe contul său de Twitter. "Am fost de două ori norocos, sper să mă ţină şi a treia oară".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net