Anunţul devastator făcut de un prieten al lui Schumacher: «Realitatea este mult mai dureroasă»

Ultima actualizare:

    Michael Schumacher a suferit un traumatism crania, în anul 2013, care l-a adus într-o stare vegetativă Foto:Getty
Michael Schumacher a suferit un traumatism crania, în anul 2013, care l-a adus într-o stare vegetativă Foto:Getty

Michael Schumacher (49 de ani) a suferit un accident grav la schi în luna decembrie 2013 în urma căruia a suferit un traumatism cranian sever. În ultima vreme au fost vehiculate mai multe zvonuri privind starea de sănătate a fostului pilot de Formula I, însă un prieten apropiat a acestuia a infirmat o mare parte dintre acestea şi a accentuat faptul că admiratorii nu îl vor mai vedea niciodată pe sportiv.

Persoana care a declarat faptul că fanii nu îl vor mai vedea niciodată pe Schumacher este un apropiat a familiei sportivului. Acest bărbat susţine că Schumacher se află în continuare într-o stare vegetativă, iar familia sa face tot posibilul ca nicio poză cu fostul pilot să ajungă în presă. 

"Nu putem împiedica lumea să vadă ceea ce îşi doreşte să vadă. Ei îşi imaginează că el vede ceva atunci când are familia în preajmă, dar realitatea este mult mai dureroasă", a declarat prietenul familiei, în revista "France Dimanche", potrivit digisport.ro. Cât despre spernaţa de viaţă a fostului pilot, situaţia este la fel de icnertă, el putând să se stingă în orice moment. "Poate muri peste 10 ani sau poate muri mâine. Nu e nevoie de prea mult", a completat aceeaşi persoană. 

Victima unui grav traumatism cranian în decembrie 2013, în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi, Michael Schumacher (49 ani) a rămas ţintuit la pat, aflându-se sub supraveghere permanentă a unor specialisti neurologi la domiciliul său din Elveţia.

Cariera lui Michael Schumacher 

Cariera lui Schumacher a fost una înfloritoare, timp de aproape cinci dominând clasamentele. Prima cursă la care a aprticipat a avut loc în anul 1991, iar ultima în 2012. Schumacher deţine 7 titluri de campion obţinute în anii 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004. 

La finalul cursei contând pentru Marele Premiu al Italiei 2006 care a avut loc la Monza şi pe care a câştigat-o, Michael Schumacher şi-a anunţat retragerea din activitatea de pilot de Formula 1 la finele sezonului. Locul său la Ferrari a fost luat de către Kimi Räikkönen.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net